Vacature begeleider beschermd wonen - Veghel

Wil jij betekenisvol werk doen in een groeiende zorgorganisatie binnen een hechte, betrokken en informele werksfeer? Geen managementlagen, korte communicatielijnen. Waar persoonlijk vertrouwen en persoonlijke waardering tussen collega’s belangrijk is. Een plek waar je met zelfstandigheid kunt werken en gelijktijdig bijdraagt aan de ontwikkeling van zowel cliënten als die van jezelf? Dan maken we heel graag kennis met jou!

Wij vragen:

Labyrint Zorg & Werk biedt in het Franciscanessenklooster in Veghel individuele begeleiding en ondersteuning op maat zodat onze cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. Denk daarbij aan het aanleren van dagritme, persoonlijke verzorging en het tegengaan van sociaal isolement. Samen stellen we een begeleidingsplan op We bieden ondersteuning bij de alledaagse bezigheden en bij het vergroten van het netwerk. Waar mogelijk wordt er gewerkt aan de afbouw van professionele hulp door het betrekken van het sociaal netwerk van cliënt.

Wij kijken verder dan alleen jouw diploma. Wanneer je al een voor zorg en welzijn relevante opleiding hebt afgerond, ervaring hebt met cliënten met complexe ggz problematiek en/of verslaving, dan vergemakkelijkt dat de instroom in onze teams. Gezien het ambulante karakter van ons werk is een rijbewijs en een auto wel zo handig. Verder is het vooral belangrijk dat je als mens en collega bij onze organisatiecultuur past: zelfstandig kunnen werken, willen leren, initiatief tonen, persoonlijk vertrouwen creëren, onderlinge waardering uitspreken en er mag gelachen worden, want we hebben en leveren prachtig, betekenisvol werk! 

Wij bieden:

De kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van anderen en jouw eigen ontwikkeling in een zelfstandige en afwisselende functie voor 24 tot 36 uur per week. De mogelijkheid om deels ambulant te werken en veel vrijheid om je eigen agenda in te richten. Je gaat aan de slag in een hechte club collega’s, een platte organisatiestructuur, dus geen tussenliggende managementlagen tussen medewerkers en manager en desgewenst kun jij je aansluiten bij onze fanatieke personeelsvereniging. We zullen je een prima voorstel aan arbeidsvoorwaarden doen, gebaseerd op CAO GGZ tot max. € 3.536 bruto per maand bij een 36-urige werkweek, met een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, persoonlijk balansbudget voor bijv. extra verlof of opleidings-mogelijkheden. Ook vinden we het belangrijk om -als je dat wilt- je te betrekken bij belangrijke thema’s zoals onboarding.

Labyrint Zorg en Werk in het kort

Labyrint Zorg & Werk ondersteunt en begeleidt cliënten van alle leeftijdscategorieën in Noord- Brabant met (complexe) geestelijke en/of LVB gezondheidsproblematiek. De begeleiding is er op gericht dat cliënt (meer) in staat is om vanuit eigen regie en eigen verantwoordelijkheid een zinvolle invulling te geven aan zijn/haar leven. Dit doen wij door uit te gaan van de eigen kracht van de cliënt en in te steken op de zelfredzaamheid of het vergroten hiervan.

Interesse? 

Enthousiast geworden over deze kans? Dan horen we graag van je waarom dat zo is. Zou je een beknopte motivatie met cv willen mailen naar personeelszaken@l-zw.nl? Dank! 

Bij een positieve eerste kennismaking plannen we een meeloopmoment met je in. Voor vragen of meer info kun je contact opnemen met Dennis van Diest (manager zorg) via telefoonnummer 0413-479895.

Contact

Dennis van Diest
Manager zorg
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorgokee B.V

Begeleider Kind & Jeugd, met aandachtsgebied

Tilburg
20 - 28 uur
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg