ANIOS Kindergeneeskunde

30 of 38 uur
‘s-Hertogenbosch

Wij zoeken enthousiaste collega’s die ons team van arts-assistenten komen versterken. Vanwege onze relatief grote groep arts-assistenten hebben we per jaar verschillende plekken die vrijkomen. We zoeken enthousiaste, leergierige collega’s met, maar zeker ook zonder ambitie om kinderarts te worden. Ook collega’s die willen uitzoeken of het vak bij hen past of ervaring binnen ons mooie vakgebied op willen doen zien we graag bij ons werken. Ook als je nog niet afgestudeerd bent, ben je welkom bij ons te solliciteren.

Er zijn gemiddeld 11 arts-assistenten bij ons werkzaam waarvan gemiddeld 3 in opleiding tot kinderarts en 1 in opleiding tot arts Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde. Daarnaast zijn er huisartsen en SEH-artsen in opleiding die stages bij ons lopen. Interprofessioneel leren draagt bij aan ons gunstige opleidingsklimaat. De opleiding tot kinderarts wordt verzorgd samen met het Radboudumc binnen Opleidingscluster Oost-Nederland (OOR-ON).

Als ANIOS draai je mee in de gehele kliniek. Je doet zaalwerk op de kinder- en couveuseafdeling, draagt het spoedsein of je doet je eigen spreekuur onder supervisie van een kinderarts. Je participeert in diensten nadat je ingewerkt bent en we trainen je in de opvang van de natte neonaat (inclusief Neonatal Life Support cursus).

Onze RVE Kindergeneeskunde telt ongeveer 160 medewerkers en 36 bedden (inclusief neonatologie). Voor dagbehandeling zijn 20 bedden beschikbaar. Er vinden jaarlijks ongeveer 2800 opnames en 700 kindergeneeskundige dagbehandelingen plaats. Er zijn 6000 eerste polikliniekbezoeken en op de SEH worden per jaar ongeveer 2000 kinderen behandeld. Op de polikliniek werkt een physician assistant allergologie. Daarnaast zijn er meerdere verpleegkundig specialisten en een aantal gespecialiseerde verpleegkundigen. De vakgroep wordt ondersteund door een vakgroepmanager.

Je werkt in een groot tweedelijns centrum met een post-IC/HC neonatologie. Jaarlijks vinden in het JBZ ruim 3000 bevallingen plaats, waarvan circa 2600 tweedelijns bevallingen. Er is één grote perinatologische afdeling met 14 couveuse suites en 21 kraamsuites. Er zijn twee verpleegkundig specialisten perinatologie werkzaam in het JBZ.

De vakgroep
In onze vakgroep Kindergeneeskunde werken 14 kinderartsen (11,1 fte). Alle kinderartsen beoefenen de algemene kindergeneeskunde in de volle breedte. Onder hen zijn er subspecialisten op het gebied van neonatologie, endocrinologie en maag-darm-leverziekten. Daarnaast zijn er meerdere kinderartsen met een aandachtsgebied, zoals diabetes, syndroom van Down, sociale pediatrie, jeugdreuma, longziekten, allergologie en kindercardiologie. De vakgroep kent een Expertisecentrum leefstijlgeneeskunde Kinderen. Het JBZ is Shared Care Centrum voor kinderoncologie.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende en leerzame ANIOS functie in een opleidingsziekenhuis waar persoonlijke ontwikkeling en opleiding hoog in het vaandel staan. De duur van de aanstelling is tijdelijk. Inschaling vindt plaats in functiegroep 65 conform CAO Ziekenhuizen op basis van 36 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen, waaronder een eindejaarsuitkering en goede opleidingsmogelijkheden.

Interesse in deze vacature?
Stuur je brief en CV naar b.kuipers@jbz.nl, ook als je open wilt solliciteren. We laten je daarna weten of en wanneer een gesprek wordt gepland.

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Disclaimer: Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling. Onderdeel van ons selectieproces is een pre-employment screening. Deze screening bestaat uit een referentiecheck bij je huidige werkgever, het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) én een bronverificatie van je diploma. Indien jij eerder bij ons óf een van onze rechtsvoorgangers werkzaam bent geweest, voeren wij tevens intern een referentiecheck uit. De referentiecheck voeren we pas uit ná een positief aannamegesprek en toestemming van jou.

Recente vacatures