zoekt een

(persoonlijk)begeleider wonen, Gentiaanweg

Heb jij een warm hart voor de zorg? Zorg jij graag voor een goede en gezellige sfeer? En ben je daarnaast goed in staat om cliënten die midden in de maatschappij staan te adviseren en te begeleiden? Dan is werken met deze gevarieerde doelgroep op de Gentiaanweg echt iets voor jou. Dus solliciteer nu!

Werkplek
Aan de Gentiaanweg, in een nieuwbouw pand, komen 36 cliënten wonen. De jongste is 25 jaar en de oudste cliënt is 79 jaar. Een aantal cliënten hebben overdag dagbesteding en/of werk en een aantal cliënten zijn met pensioen. Iedere client krijgt een eigen studio of appartement. Op elke woonlaag is er een ontmoetingsruimte en we maken gebruik van één gezamenlijke tuin.

De cliënten die gaan wonen op de Gentiaanweg variëren qua leeftijd, niveau en ondersteuningsvraag. Veel hebben psychiatrische problematiek naast hun verstandelijke handicap (autisme, borderline, schizofrenie, psychose). Dit maakt het zo afwisselend en leuk om ze te begeleiden. Het ene moment staat warme zorg, sfeer en gezelligheid centraal. Het andere moment heeft een cliënt het nodig dat er geluisterd wordt en wil de cliënt graag zaken met jou bespreken waar hij of zij tegenaan loopt in de maatschappij. Een aantal van onze cliënten heeft een ondersteuningsvraag op het gebied van dagelijkse zorg. Verzorging hoort daar ook bij.

Functie
Als persoonlijk begeleider draag je zorg voor het opstellen van het persoonlijk plan van de aan jou toegewezen cliënten. Samen met de cliënt, je collega’s en andere betrokkenen stem je de inhoud van het plan af op de behoeften van de cliënt. Binnen het team maak je de doelen en richtlijnen uit het persoonlijk plan bespreekbaar. Je geeft je collega’s feedback op de uitvoering en ondersteunt je collega’s daar waar nodig. Daarnaast draag je zorg voor een regelmatige evaluatie van de plannen in samenspraak met alle betrokkenen. Naast de taken die je hebt rondom het persoonlijk plan begeleid en verzorg je de cliënten volgens de richtlijnen die staan beschreven in het persoonlijk plan van de cliënt. Ten slotte behoort het uitvoeren van diverse werkzaamheden op het gebied van praktische ondersteuning binnen het team, zowel algemeen als cliëntgericht, tot je taak en draag je zorg voor de nodige overdracht en verslaglegging.

Wij bieden jou

 • Een afwisselende baan, geen dag is hetzelfde
 • Een jaarcontract voor 18 tot 36 uur per week
 • Vooruitzicht op contractverlenging voor onbepaalde tijd
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, Persoonlijk begeleider FWG 40  maximaal €3535,- bruto per maand en als begeleider FWG 35 maximaal €3294 bruto per maand . De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring
 • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT
 • 2-daags introductieprogramma
 • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing
 • Toegang tot meer dan 100 online-trainingen
 • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op fitness

Wij vragen

 • Je bent flexibel en kunt snel schakelen in verschillende situaties
 • Je hebt gevoel voor humor
 • Je kunt luisteren zonder te oordelen
 • Je kijkt verder dan wat de client letterlijk zegt of doet
 • Natuurlijk ben jij in het bezit van een diploma zorg en welzijn minimaal niveau 4 voor Persoonlijk begeleider en niveau 3 voor begeleider.

Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet zorg. Over Lunet zorg Lees hier meer over wie we zijn en wat we doen

Over de organisatie
Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen

Solliciteer
Voor meer informatie neem contact op met A’dah van Laar (Teamleidster) via: 06-13110319 of Hans Verspay 06-10462210. Je kunt solliciteren via de button op deze pagina.

Vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg en daarbij horende vergewisplicht, zijn wij verplicht om te controleren of een nieuwe medewerker geschikt is om zorg te verlenen aan onze cliënten. Deze screening is onderdeel van ons selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Werving & Selectie
Consulent Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Cliƫntbegeleider complex gedrag

Roosendaal
Parttime / Fulltime
Sint Annaklooster

Welzijnsondersteuner voor de flexpool

Eindhoven
8 - 16 uur