Welzijnsbegeleider - Afdeling de Meidoorn

Zorgexpertisehuis Liduina is voor afdeling de Meidoorn per direct op zoek naar een welzijnsbegeleider voor 16 uur per week.

Het Zorgexpertisehuis biedt een fijne woonomgeving voor 180 bewoners met somatische aandoeningen of dementie. We hebben veel expertisefuncties in huis: hospice, revalidatieafdeling, speciale afdeling voor mensen met complex gedrag of ernstig overgewicht. 

De Meidoorn is een somatische afdeling en een thuis voor 21 bewoners, de sfeer is hier huiselijk en warm. De ruimtes zijn licht en de appartementen zijn ruim en overzichtelijk. Het team bestaat uit 25-30 enthousiaste collega's. Elk van hen draagt dagelijks vanuit zijn of haar rol bij aan het levensgeluk van onze ouderen. Bijgestaan door toegewijde vrijwilligers die vertrouwde gezichten zijn voor de bewoners, is het fijn wonen én werken bij de Meidoorn.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.
 
De functie in hoofdlijnen
Als welzijnsbegeleider werk je in een duo-functie nauw samen met een collega. Gezamenlijk ondersteunen jullie de zorg waar nodig, fungeren jullie als elkaars sparringpartner en kunnen jullie ten allen tijde op elkaar rekenen. Samen met een team van toegewijde collega's, betrokken familieleden en vrijwilligers, zetten jullie je in om het welzijn van de bewoners te bevorderen. Iedereen speelt hierin een belangrijke rol; je doet het samen! Daarbij werk je nauw samen met hen om welzijnsplannen op te stellen die aansluiten bij de individuele behoeften van bewoners. Als coördinator en aanspreekpunt voor vrijwilligers zorg je ervoor dat zij op een passende manier bijdragen aan het welzijn van onze bewoners. Met jouw begeleiding en coaching ondersteun je het team om het levensgeluk van de bewoners te behouden en te versterken. Je een bron van inspiratie voor het team en weet je vrijwilligers te motiveren en enthousiasmeren. Samen verzorgen jullie activiteiten die bijdragen aan een fijne en gezellige sfeer. De activiteiten variëren van individuele tot groepsactiviteiten. Tijdens welzijnsactiviteiten en zorgmomenten observeer je de bewoners en rapporteer je hierover in het elektronisch cliëntendossier.
Ben je klaar om een waardevolle bijdrage te leveren aan het welzijn van onze bewoners? Sluit je aan bij ons team en maak een verschil in het leven van anderen.

Wij vragen

•    Je bent in het bezit van een diploma SPW of Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen niveau 4 of een vergelijkbare opleiding.
•    Je hebt respectvolle, geduldige en creatieve vaardigheden ten opzichte van onze bewoners.
•    Je beschikt over een flexibele, proactieve werkhouding en bent actief betrokken bij het team.
•    Je werkt graag samen met anderen en bent een teamspeler in hart en nieren.
Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van onze bewoners? 

Wij bieden
Een contract voor bepaalde tijd voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
Bij interesse bieden wij de mogelijkheid om op contract extra uren in de zorg te werken. Daarnaast zijn werktijden flexibel in te delen en af te stemmen. 
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van welzijnsbegeleider is ingeschaald in FWG 40 (minimaal € 2.695,33 en maximaal € 3.502,58 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen kent een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer in een dynamische omgeving. Daarnaast kent de CAO een eindejaarsuitkering en heeft Zorggroep Elde Maasduinen en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Yvette Pullen, teamcoach, via 06-83231851.
Wij ontvangen graag je sollicitatie met cv bij voorkeur via volgende link: Vacature 103-341 Welzijnsbegeleider - Welzijnsbegeleider - Werken bij Zorggroep Elde Maasduinen (werkenbijzgem.nl)
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-341.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

PoZoB

Praktijkondersteuner huisartsenzorg

Veldhoven
Parttime / Fulltime
GGD Hart voor Brabant

Teamassistent

Tilburg
24 - 28 uur