Helpende (Plus)

Voor onze moderne en warme locatie Martinus in Weert hebben we mogelijkheden op de afdeling:
  • Kleinschalig wonen
    Op deze afdelingen zijn 5 sfeervolle groepswoningen. Dit noemen we kleinschalig wonen. In een groepswoning wonen acht cliënten. Iedere groepswoning is gericht op een specifieke zorgvraag. Wij bieden hier intensieve zorg aan ouderen met dementie of lichamelijke (ouderdom)klachten.In deze setting maak je deel uit van één collegiaal team, maar ben je werkzaam op alle 5 de afdelingen, waardoor je dynamiek én scherpte blijft houden in je werk.

Wat je functie inhoudt
Geen dag is hetzelfde! Als Helpende verleen je de best mogelijke basiszorg en begeleiding aan de bewoners en draag je zorg voor een fijn en veilig woonklimaat. Je bent werkzaam in teamverband en krijgt de ruimte om echt contact te maken met de bewoners, om zo te ontdekken welke aanpak zij prettig vinden en hoe jij ze kan helpen in hun zelfredzaamheid. Daarnaast heb je een belangrijke signalerende rol: als jou zaken opvallen of je het gevoel hebt dat er iets niet klopt of anders kan, dan pak je dat op met je collega’s en leidinggevende. Samen ga je op zoek naar een goede oplossing en waarderen we jouw input!

Wat wij vragen
Je bent in het bezit van je Helpende of Zorgkundige diploma en mogelijk ook je Helpende Plus certificaat. Heb je het certificaat nog niet, maar wil je dit wel behalen? Dan bieden wij je graag deze mogelijkheid.
Daarnaast heb je affiniteit met, en bij voorkeur al enige (stage)ervaring, in de ouderenzorg. Als persoon ben je zelfstandig, flexibel en empathisch en ben je computervaardig.

Wat wij je bieden
  • Belangrijk werk op een gezellige, warme zorglocatie!
  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden en je uren worden samen met jou bepaald.
  • De functie is ingeschaald in FWG25 (min. € 2.339,72 en max. € 2.928,86 euro bruto per maand op basis van 36 uur per week) volgens de CAO VVT.
  • We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsmogelijkheden, collectieve verzekeringsvoordelen, FiscFree en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?
Leuk! Reageer dan op deze vacature en we drinken graag een kop koffie met je! Heb je nog vragen? Dan kun je even contact opnemen met één van de teamleiders: Anja Lenferink - Ruiter of Bert Beunen op T 088 – 98 78 502 resp. T 088 – 98 78 276.

Wil je meer weten over onze locatie Martinus? Zorgcentrum Martinus Weert (landvanhorne.nl)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Anja Ruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

Helpende (met medicatie)

Dongen
In overleg
Park Zuiderhout

Helpende (plus) - FLEX!

Teteringen
0 - 28 uur