Verzorgende IG Somatiek

In het voormalig minderbroederklooster in Weert is zorgcentrum Hieronymus gevestigd. Het zorgcentrum kenmerkt zich als een mooi en gezellig historisch complex met een moderne aanpak en een gemoedelijke, warme woon- en werksfeer. De geschiedenis van dit klooster gaat terug tot het jaar 1461. Hoewel Hieronymus dicht bij het centrum van Weert ligt, biedt het zorgcentrum een oase van rust.

Ben jij de collega die: hard en vooral mét je hart werkt? Zichzelf durft te laten zien? Echt helemaal gaat voor een fijne dag voor de client? Dan ben jij de collega die wij zoeken!
Werken met je hart staat bij jou centraal, want als verzorgende voel je je betrokken bij onze cliënten. Jij blinkt uit in je vak, bent klantvriendelijk, gastvrij en verleent professionele zorg. Samen met jouw collega’s wil je de best mogelijke zorg verlenen en hen hierin ook ondersteunen. Je deelt jouw kennis en ervaring. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en streeft altijd naar verdere verbetering van de zorg.

Wat je functie inhoudtAls verzorgende lever je een bijdrage aan het welzijn, de verzorging en begeleiding van de cliënten aan de hand van de daarvoor geldende protocollen en ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van de zorgplannen.
Je werkzaamheden zijn o.a., het observeren van cliënten, het verrichten van verpleegtechnische handelingen, verstrekken van medicatie en het toezien op het juiste gebruik ervan. Je assisteert behandelaars en je begeleidt, stimuleert en motiveert cliënten bij ADL-activiteiten. Je biedt hulp bij het verstrekken van maaltijden en assisteert hierbij cliënten bij het eten en drinken. Je ziet toe op de kwaliteit van zorg, verricht administratieve werkzaamheden zoals rapportages en je begeleidt en informeert cliënten, familie en relaties van cliënten. Ook begeleid je leerling-verzorgenden. Je zorgt ervoor dat mensen zich veilig en op hun gemak voelen in hun woonomgeving door het bieden van warme zorg.

Wat wij vragen Natuurlijk heb je je Verzorgende IG diploma op zak. Maar je bent ook enthousiast en vakkundig, bij voorkeur met ervaring in de ouderenzorg. Van jou wordt verwacht dat je verantwoordelijkheid draagt voor de aan jouw toevertrouwde cliënten. Methodisch kunnen werken en goede contactuele eigenschappen zijn vanzelfsprekend voor jou en je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

Wat wij je bieden Een vast contract en een fijn, professioneel en collegiaal team om je heen en een loon volgens de CAO VVT in FWG 35 (€ 2.466,72 en max € 3.256,53 bruto per maand op basis van 36 uur). Land van Horne biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden en je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Interesse? Leuk! Reageer dan meteen en dan drinken we graag een kop koffie/thee met je!
Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met Marieke Hendriksen - van Zanten, teamleider Hieronymus op T. 088-9878782.

Meer info. over Hieronymus: Zorgcentrum Hieronymus Weert (landvanhorne.nl)

Contact

Marieke Hendriksen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Comfor Zorg bv

Verzorgende IG

Bladel
16 - 32 uur
Annenborch

Verzorgende IG; flexibele werktijden mogelijk

Rosmalen
In overleg