Forensisch begeleider

Forensisch Begeleider

28 - 32 uur

Wat ga je doen
Als forensisch begeleider bied je de cliënten begeleiding in hun dagelijkse leefomgeving. Een dynamische baan waarin uithoudingsvermogen, humor en relativeringsvermogen van je gevraagd wordt. Je draagt zorg voor structuur, duidelijkheid, veiligheid en praktische zaken. Je bent verantwoordelijk voor de zorg, behandeling en beveiliging van cliënten die een delict hebben gepleegd en daarvoor veroordeeld zijn. Je geeft mede vorm aan het therapeutisch milieu. Alles draait om het geven en krijgen van vertrouwen en het stellen van grenzen bij anderen en jezelf. Je werkt nauw samen in een multidisciplinair team en ketenpartners zoals justitie, reclassering, PI en TBS klinieken.

Waar ga je werken
Voor onze klinisch forensische afdelingen zijn wij op zoek naar daadkrachtige forensisch begeleiders. We bieden specialistische forensische zorg aan cliënten met complexe problematiek, zoals een persoonlijkheidsstoornis, psychotische stoornis en/of een licht verstandelijke beperking (LVB).

Wat vragen wij van jou
 • Minimaal een MBO-4 diploma richting hulpverlenging (zoals Maatschappelijke zorg, Sociaal Pedagogisch Werk of Persoonlijk Begeleider specifieke doelgroepen) eventueel aangevuld met een Associate Degree (AD). HBO Social Work (SPH) of Verpleegkundige.
 • Enige ervaring in de GGZ en affiniteit met de doelgroep is een pré.
 • Het is voor jou geen probleem om te werken in onregelmatige diensten.

Wat bieden wij jou
Bij ons vind je als begeleider dé uitdaging in de forensische zorg. Collega's staan voor je klaar en jouw leidinggevende zet de deur altijd voor je open!

De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in de forensische psychiatrie d.m.v. een intern forensisch opleidingsprogramma. Wij nodigen je uit om tijdens de sollicitatieprocedure een dag mee te lopen op een afdeling.

Daarnaast bieden wij jou een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden:
 • Een salaris conform de cao GGZ FWG 50 tussen de € 2.677,- en € 4.180,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats op basis van relevante werkervaring.
 • Een eenmalige uitkering van 1% van het jaarsalaris in augustus 2024 en op 1 december vindt er een cao-salarisverhoging plaats van 4%.
 • 166 vakantie-uren en een Levensfasebudget (LFB) van 35 uur o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarbij je zelf je arbeidsvoorwaarden aan kunt passen naar jouw situatie en wensen. Je kunt ervoor kiezen om deze bijvoorbeeld uit te ruilen tegen een abonnement op de sportschool of een fiets.
 • Een pensioenregeling bij PFZW, waarbij de werkgever 50% inlegt.
 • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% én reiskostenvergoeding.
 • Balansbudget van € 500,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband (kies zelf voor uitbetaling, inzet voor een opleiding of verlof).
 • Faciliteiten om vanuit huis te werken.
 • Ontwikkelmogelijkheden, pak een studie op of groei door binnen GGZWNB. We helpen je verder met jouw ambities. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot online trainingen in jouw persoonlijke account van GoodHabitz. Jij bepaalt zelf wat, waar en wanneer je leert.
 • Uitzicht op vast dienstverband

Enthousiast? Solliciteer dan direct.
Ben je direct enthousiast en ervan overtuigd dat je bij ons wilt werken?
Aarzel dan niet en reageer direct via de sollicitatie button.

Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Contactpersoon : Denny Oosterwaal

Telefoonnr. werk : +316 57488270

E-mail werk : d.oosterwaal@ggzwnb.nl

Locatie vacature : Halsteren

Uiterste sollicitatie datum ; 31-03-2024

Contact

Denny Oosterwaal
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zuidwester

Begeleider gehandicaptenzorg

Breda
In overleg
Thuys

Slaapdienst bij kleinschalig wonen

Baarle-Nassau
20 - 24 uur
Woon-zorgboerderij De Witte Hoeve

Woon begeleider Zorgboerderij De Witte Hoeve

Oploo
20 - 24 uur