zoekt een

Nachtdienst: Verzorgende IG

Gezocht: Nachtelijke Held(inn)en van de zorg

Informatie
Ben jij een nachtbraker die op zijn best is wanneer anderen rusten? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken als Verzorgende IG voor onze nachtdiensten bij 't Heem. In de stilte van de nacht ben jij er voor onze bewoners. Terwijl de meesten slapen, sta jij paraat voor het geval iemand toch wakker wordt. Je bent flexibel en creatief in je benadering van elke bewoner, waarbij je hun rust weet te bewaren en hun behoeften respecteert.

Als Verzorgende IG-er begrijp je natuurlijk de verwachtingen die bij jouw rol horen, jij verstaat jouw vak. Wat jou waarschijnlijk meer interesseert, is hoe we werken bij ’t Heem. Onze benadering draait om persoonlijke zorg, waarbij we ons richten op de individuele behoeften en wensen van de bewoners. Als Verzorgende IG ben je een essentieel onderdeel van het creëren van een geborgen en veilige omgeving, vooral tijdens de nachtelijke uren wanneer bewoners extra afhankelijk zijn van jouw zorg. Je betreedt de leefomgeving van de bewoners als je zorg verleent, en het is jouw taak om ervoor te zorgen dat zij zich gehoord, gerespecteerd en ondersteund voelen, dat in de stilte van de nacht.

We zijn opzoek naar nachtelijke Held(inn)en voor de locaties in Haaren en Helvoirt.

't Heem
Zorgstichting ’t Heem is een organisatie die dit jaar een nieuwe koers is ingegaan. Een innovatieve en ambitieuze organisatie met een mooie toekomst. Met vier locaties in Berkel-Enschot, Udenhout, Haaren en Helvoirt bieden we wonen, zorg en welzijn aan ouderen. Daarnaast verzorgen we thuiszorg aan cliënten die zelfstandig wonen in deze dorpen én Biezenmortel.

Bij ’t Heem staat thuis centraal. Thuis vertegenwoordigt voor ons een persoonlijke plek waar mensen zich veilig voelen, omarmd door geborgenheid, en de vrijheid om hun eigen leven te leiden. Onze missie: Bij ’t Heem, daar bent u thuis!

Wat bieden wij?
Voor deze functie ontvang je van ons een salaris op basis van de inschaling van de CAO VVT. Verzorgende IG Nachtdienst valt binnen de functiegroep 35, bijbehorend salaris is minimaal €2.399,49 en maximaal €3.256,53 bruto op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).

Maar dat is niet alles. We bieden je ook:
  • Een contract met vaste uren, maar hoeveel dat er zijn, laten we aan jou over. We kijken graag met jou samen naar je ideale werkschema.
  • Uiteraard vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33% én een goede pensioenregeling zoals dat in de cao is geregeld.
  • Motiverende werkomgeving door de kleinschaligheid van onze organisatie.
  • Diverse scholingsmogelijkheden om jouw talenten en passie voor de zorg verder te ontwikkelen.
  • Erkenning voor jouw ideeën en kwaliteiten.
  • En last but nog least, Iedere nacht fruit op je werk.

Kom je op de koffie?
Bij Zorgstichting ’t Heem vinden we persoonlijk contact belangrijk en willen je graag leren kennen. Daarom nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie. Stuur ons alvast je CV en optioneel een motivatiebrief, maar we horen liever meer over jou tijdens een gesprek.

Tijdens het gesprek beantwoorden we graag al je vragen over het werken bij ‘’t Heem, en hopelijk kun je ons ook wat meer over jezelf vertellen. Als we beiden enthousiast zijn, plannen we graag een vervolggesprek in. Laat ons weten wanneer het jou uitkomt. Tot snel!

Meer informatie?
Heb je nog vragen over deze vacature? Voor Haaren (Haarensteyn) kun je contact opnemen met teamleider Carola Schmitz, via 06-13 43 94 91. Voor Helvoirt (Leyenhof) kun je contact opnemen met Moniek van Diemen, via 06-13 74 79 33.

Meer informatie over de vacature?
Neem contact op met Carola Schmitz, via telefoonnummer 06-134 394 91.

Contact

Carola Schmitz
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

A Zorg

Verzorgende IG

Eindhoven
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur