zoekt een

Vakantiebaan Koude en Spoelkeuken| 5 - 15 uur

Ben jij op zoek naar een flexibele en betekenisvolle vakantiebaan in de ouderenzorg? Hou jij van aanpakken? Solliciteer dan op deze vacature op onze leuke locatie Compostella in het centrum Zeeland!

Dit ga je doen
Het horecateam van Compostella bestaat uit verschillende medewerkers waaronder koks, keukenmedewerkers en de gastvrouwen van de bediening.
Als onderdeel van het keukenteam ondersteun je bij diverse keukenwerkzaamheden zoals bijvoorbeeld het uitserveren van de maaltijden op de verschillende afdelingen en het klaarzetten van de salades en toetjes. Daarnaast doe je de afwas en houd je de keuken schoon.
Alle diensten zijn overdag (tussen 7:00 en 16:00 uur)

Hier ga je werken
Midden in het dorp Zeeland, dicht bij alle voorzieningen en met het wijkcentrum direct op de hoek, ligt Compostella. Hier is de Brabantse gastvrijheid bij binnenkomst direct voelbaar. Iedereen wordt er hartelijk welkom geheten en bezoekers groeten elkaar. Compostella is een veilig en vertrouwd thuis voor mensen met een zwaardere zorgvraag.

Wie ben jij
  • Je bent enthousiast!
  • Je bent collegiaal en hebt oog voor detail;
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden, kunt snel schakelen en secuur werken;
  • Je bent flexibel inzetbaar, ook in de avond- en weekenduren.
  • Je bent ten minste beschikbaar in de Zomervakantie (6 juli t/m 18 augustus)

Wat bieden wij jou?
Je verwacht het misschien niet, maar je verdient als vakantiekracht bij BrabantZorg meer dan bijvoorbeeld in de supermarkt. Afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring wordt jouw salaris bepaald. Als je 16 jaar bent is je salaris minimaal € 8,25 en maximaal € 10,- bruto per uur. Tussen 17 en 20 jaar is je salaris minimaal € 11,02 en maximaal € 13,38 bruto per uur. Ben je ouder dan 20 jaar dan is jouw salaris minimaal € 13,78 en maximaal € 16,72 bruto per uur. Volgens CAO VVT.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
  • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
  • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes:
  • Heb je vragen over deze vacature, dan kun je bellen of appen met Willem van Nuland, Manager Horeca en Facilitair, 06-10212193.

Recente vacatures

Comfor Zorg bv

Avondhulp / weekendhulp / vakantiehulp

Bladel
0 - 32 uur
Philadelphia Zorg Brabant

Huishoudelijke Medewerk(st)er Concordialaan in 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch
12 - 16 uur