zoekt een

Helpende - Flexpool

Ben jij open en flexibel en vind je het leuk om op verschillende afdelingen ervaring op te doen? Wil je zelf inplannen wanneer je kunt werken? Kies dan voor werken via het intern uitzendbureau van Valkenhof in Valkenswaard. Wij zijn op zoek naar een helpende!

Oud worden én jezelf blijven, dat is waar Valkenhof voor staat. Te vaak zien wij dat angsten bepalen wat mensen moeten, kunnen en mogen op hun oude dag. Dat willen wij niet laten gebeuren en daarom verleggen we de focus naar wat wél kan, in plaats van wat niet (meer) lukt. Onze medewerkers ondersteunen mensen hierbij en doen dit ‘keigoed en met liefde’. Deze andere focus vraagt echter dat wij onze werkwijzen anders in gaan richten. Een belangrijke organisatieverandering die we de komende jaren gestalte willen geven. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Verschillende doelgroepen en afdelingen
Als helpende in de flexpool werk je op verschillende locaties en maak je kennis met diverse doelgroepen binnen somatiek, psychogeriatrie en revalidatie. Opdrachten voor een bepaalde periode of de voorkeur voor losse diensten? Eigenlijk alles is mogelijk!

Wat ga je doen?
Als helpende ben jij voor onze bewoners van onschatbare waarde! Je hebt dagelijks persoonlijk contact met onze bewoners, waarbij je ze op een betrokken manier verzorgt. Je verricht ADL- en verzorgende werkzaamheden zoals wassen, aan- en uitkleden, toiletgang en je biedt hulp tijdens de maaltijden. Jij levert een belangrijke bijdrage aan de huiselijke sfeer op de afdeling en zorgt ervoor dat onze bewoners zich veilig voelen bij jou. En natuurlijk houd je het welzijn en de gezondheid van onze ouderen goed in de gaten.

Wat breng je mee?

- Een diploma niveau 2 zorg en welzijn.

- Of je bent student verpleegkunde Mbo of Hbo én bevoegd om te werken als helpende.

- Je bent een topper in het organiseren en prioriteren van alle ad hoc werkzaamheden.

Daarnaast werk je graag in teamverband maar ook zelfstandig kun je goed vooruit. Je hebt écht plezier in je werk, dit straal je uit!

Wat bieden we?
- Een salaris conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) van toepassing. Je wordt ingeschaald in FWG 25 (€ 2339,72 –
  € 2928,86 bruto per maand o.b.v. 36 u.p.w.

- Een eindejaarsuitkering van 8,33% in november en vakantietoeslag van 8% in mei.

- Vrijheid! Je plant zelf je diensten in, zowel op lange als op korte termijn.

- Een langere periode op één afdeling werken kan ook.

- De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van ons Leerplein en ruim 120 trainingen van GoodHabitz.

- Een informele, gezellige werksfeer binnen een organisatie met korte lijntjes.

Heb je interesse? Dat horen we graag! Solliciteer dan snel via de sollicitatie button! Vragen? Bel Chantal Smits of Karin Raemaekers.

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (NL) / Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) nodig. Dit wordt vergoed door ons.

Contact

Chantal Smits - Karin Raemaekers
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Pim Senior

Helpende in de wijk

Dorst
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Zorgassistent(e) Longgeneeskunde

's-Hertogenbosch
20 - 28 uur