Verpleegkundige Jozefkerk Geldrop

Tijd voor een nieuwe uitdaging? Durf je het aan om te pionieren en om samen te bouwen aan een mooie kleinschalige voorziening voor zelfstandig wonende ouderen? Lees dan snel verder..

Voor ons nieuw te vormen team in Geldrop zijn wij per direct op zoek naar gemotiveerde verpleegkundigen die onze ouderen de aandacht willen geven!

Wat ga je doen?

In Geldrop starten we met een nieuwe woonzorgvoorziening voor ouderen met een indicatie vanuit de Wet langdurige Zorg. In de Jozefkerk worden 24 zelfvoorzienende appartementen gebouwd, waar mensen met jouw hulp en ondersteuning zelfstandig kunnen wonen en leven. Jij als verpleegkundige bent een belangrijke schakel in de zorgverlening: je bent het eerste aanspreekpunt en het vertrouwde gezicht voor de cliënt. Je hebt een signalerende taak bij problemen of verslechtering van de gezondheid. Een belangrijk onderdeel van je werk is dan ook communicatie met de cliënt en zijn/haar systeem, maar ook met je collega’s.

Er wordt een nieuw team gevormd en dat vraagt om veel afstemming met je team en collega’s, maar ook met de andere gebruikers van de Jozefkerk (dagbesteding en fysiotherapiepraktijk). Je hebt hierin veel eigen regie maar krijgt ook de nodige ondersteuning van directie en management. Bij ODAzorg zijn de lijnen kort, is er veel ruimte om te sparren. Daarbij denken we in oplossingen in plaats van in problemen, waarbij we jouw ideeën serieus nemen! We zien graag een leider in je, die collega’s meeneemt en ondersteunt.

Waarom kiezen voor ODAzorg?

ODAzorg is een jonge organisatie die het verschil wil maken voor ouderen. ODAzorg biedt deskundige zorg in Meierijstad en binnenkort dus in Geldrop..

Natuurlijk weten wij ook goed dat er voor jou als verpleegkundige op dit moment erg veel werk is en je waarschijnlijk de keuze hebt uit meerdere organisaties. Wat maakt werken bij ODAzorg dan aantrekkelijker dan bij een andere organisatie?

1. ODAzorg is erg blij met alle zorgtoppers die zich iedere dag weer inzetten voor onze ouderen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat het goed met jou gaat en je plezier hebt in je werk. We zullen dit dan ook regelmatig bespreken en denken graag mee over jouw persoonlijke groei en wensen binnen het werk.

2. Wij beseffen ons goed dat het leven buiten je werk ook belangrijk is en bieden wij veel vrijheid zelf je tijd in te delen.

3. We kijken liever naar de mogelijkheden dan naar de onmogelijkheden. Dit geldt voor de omgang met onze cliënten maar ook voor onze medewerkers. We maken graag gebruik van jouw kwaliteiten!

4. Ook zeker niet onbelangrijk: bij ons krijg je een prima salaris conform CAO (FWG 45-50) passend bij jouw ervaring en opleidingsniveau.

5. Contractvorm en aantal uren bespreken we in overleg met je.

Wat vragen wij van jou?

Naast een afgeronde verpleegkundige opleiding en een geldige BIG registratie vragen we ook om:

· Affiniteit met oudere zorgvragers

· Een gezonde dosis lef om met (nieuwe) ideeën te komen

· Een kritische blik die ODAzorg vooruit helpt

· Pioniersmentaliteit: niet bang om het avontuur aan te gaan

· Leiderschap, meenemen van team en collega’s in ontwikkelingen

· Een verklaring omtrent gedrag, de aanvraag hiervan wordt uiteraard door ons vergoed.

 

Heb je na het lezen van deze vacature interesse om bij ODAzorg te komen werken? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op! Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je kunt je (korte) motivatie en CV sturen aan info@odazorg.nl Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Amy van de Laar, manager (0682922406) en/of Henk Gloudemans, directeur ODAzorg (0657550958). Je mag altijd vrijblijvend een gesprek met ons aangaan, onder het genot van een kopje koffie.

Contact

Amy van de Laar
Manager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Neos

Verpleegkundige bijzondere doelgroepen

Eindhoven
In overleg
Archipel Thuis BV

Verpleegkundige Geldrop

Geldrop
In overleg