Verzorgende IG Geldrop

Tijd voor een nieuwe uitdaging? Durf je het aan om te pionieren en om samen te bouwen aan een mooie kleinschalige voorziening voor zelfstandig wonende ouderen? Lees dan snel verder..

Voor ons nieuw te vormen team in Geldrop zijn wij per direct op zoek naar gemotiveerde verzorgenden IG die onze ouderen de aandacht willen geven!

Wat ga je doen?

In Geldrop starten we met een nieuwe woonzorgvoorziening voor ouderen met een indicatie vanuit de Wet langdurige Zorg. In de Jozefkerk (Jozefplein) worden 24 zelfvoorzienende appartementen gebouwd, waar mensen met jouw hulp en ondersteuning zelfstandig kunnen wonen en leven. Je gaat samen met de cliënt en zijn/haar naasten er voor zorgen dat hij/zij zo lang mogelijk in zijn eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen. De regie blijft daarbij zo veel als mogelijk bij de cliënt en je gaat uit van zijn/haar mogelijkheden. De zorgvraag zal per cliënt anders zijn dus jouw werkzaamheden zijn zeer divers, van het bieden van begeleiding tot het overnemen van bepaalde zorgtaken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt en het vertrouwde gezicht voor de cliënt. Je hebt een signalerende taak bij problemen of verslechtering van de gezondheid. Zelfstandig werken is dus belangrijk maar je hebt ook regelmatig contact met je collega’s en helpt elkaar waar nodig (en drinkt natuurlijk samen gezellig even een kopje koffie).

Er wordt een nieuw team gevormd en dat vraagt om veel afstemming met je team en collega’s. Samen staan we voor een mooie uitdaging om een mooi team neer te zetten, om manieren te bedenken waarop we de zorg zo goed mogelijk kunnen organiseren. Daar zijn jouw ideeën een belangrijk onderdeel van: we vragen je om mee te denken en om mee te doen.

Waarom kiezen voor ODAzorg?

Natuurlijk weten wij ook goed dat er voor jou als verzorgende IG op dit moment erg veel werk is en je waarschijnlijk de keuze hebt uit meerdere organisaties. Wat maakt werken bij ODAzorg dan aantrekkelijk?

1. ODAzorg is erg blij met alle zorgtoppers die zich iedere dag weer inzetten voor onze cliënten. Wij vinden het dan ook belangrijk dat het goed met jou gaat en je plezier hebt in je werk. We zullen dit dan ook regelmatig bespreken en denken graag mee over jouw persoonlijke groei en wensen binnen het werk.

2. Wij beseffen ons goed dat het leven buiten je werk ook belangrijk is en daarom bieden wij veel vrijheid om in overleg met je collega’s je tijd in te delen.

3. We kijken liever naar de mogelijkheden dan naar de onmogelijkheden. Dit geldt voor de omgang met onze cliënten maar ook voor onze medewerkers. We maken graag gebruik van jouw kwaliteiten!

4. Ook zeker niet onbelangrijk: bij ons krijg je een prima salaris conform CAO VVT (FWG 35- 40) passend bij jouw ervaring en opleidingsniveau.

5. Contractvorm en aantal uren bespreken we met je.

Wat vragen wij van jou?

· Een afgeronde opleiding MBO verzorgende IG

· Vakbekwaamheid van voorbehouden handelingen

· Passie voor het werken met oudere zorgvragers

· Ervaring met werken met oudere zorgvragers is een pré!

· Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

· Samen kunnen werken met collega’s maar ook zelfstandig kunnen werken

· Een verklaring omtrent goed gedrag, de aanvraag hiervan wordt uiteraard door ons vergoed.

 

Heb je na het lezen van deze vacature interesse om bij ODAzorg te komen werken? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op! Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je kunt je (korte) motivatie en CV sturen aan info@odazorg.nl Wil je bellen voor meer informatie? Neem dan contact op met Henk Gloudemans, tel 0657550958 of met Amy van de Laar, tel 0682922406.

Contact

Henk Gloudemans
Directeur
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

A Zorg

Verzorgende IG

Eindhoven
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur