zoekt een

Persoonlijk begeleider intensieve zorg

Jij zet je graag in voor een beter leven van cliënten. Je zorgt voor adequate, mensgerichte begeleiding en ondersteuning. Dat is dankbaar en soms pittig werk. Goed om te weten is dat je altijd kan terugvallen op een team met ervaren persoonlijk begeleiders en begeleiders. Zie je dat zitten? Lees dan vooral verder. Wij leren je graag beter kennen.

Locatie: Koningsveld 26-28

Uren: 24 - 32 uur

Wat je van ons mag verwachten

 • Je verdient conform CAO Gehandicaptenzorg (FWG 45) minimaal € 2.766,- en maximaal € 3.861,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Je kunt fiscaalvriendelijk een (elektrische) fiets aanschaffen via ons fietsplan, of je fitness-, sport-, of vakbondscontributie verrekenen. Het is zelfs mogelijk om een HelloFresh box te bestellen;
 • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Wij bieden jou een ruim scholingsaanbod aan, zodat jij jouw vakmanschap kan blijven ontwikkelen.

Jouw werkplek

Onze locatie Koningsveld 26-28 in Terheijden is een geschakelde woning. Aan beide kanten wonen 7 cliënten, zowel mannen als vrouwen, die allen een eigen slaapkamer hebben. De bewoners zijn uiteenlopend van leeftijd en hebben een ernstig meervoudige beperking. Voorwaarden als voorspelbaarheid, een overzichtelijke omgeving, geborgenheid en een goede afwisseling tussen uitdagende activiteiten en rustmomenten zijn erg belangrijk. Qua sfeer wordt huiselijkheid gecombineerd met belevingsgerichte zorg. Daarnaast hebben de bewoners behoefte aan intensieve ondersteuning bij hun persoonlijke verzorging, op sociaal gebied en bij het maken van keuzes. Ook hebben de bewoners geheel of gedeeltelijk ondersteuning nodig bij hun mobiliteit. Ze worden gestimuleerd om dingen zelf te doen op het gebied van mobiliteit. Goed om te weten, overdag gaan de bewoners naar een dagactiviteitencentrum.

Als Persoonlijk begeleider intensieve zorg speel jij daar een belangrijke rol in. Je komt te werken in een zeer gepassioneerd team met veel kennis en kunde, waar gewerkt wordt met hart en ziel. Het team zoekt een collega die het net als zij belangrijk vindt om naast hard werken ook samen lol te hebben op de werkvloer.

SOVAK in het kort

Bij SOVAK staat het verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking voorop in alles wat we doen. Dit doen we met 900 medewerkers en 400 vrijwilligers. Elke dag opnieuw bieden we samen de beste ondersteuning aan onze 700 cliënten.

Als Persoonlijk begeleider intensieve zorg doe je ertoe. Lees maar.

 • De kern van je dag is het coördineren van de zorg- en dienstverlening voor cliënten, waarbij jij onder andere de hulpvraag inventariseert en in afstemming met de cliënt en/of het netwerk het ondersteuningsplan opstelt om zo de uitvoering hiervan te bewaken en een integrale aanpak te bewerkstelligen. Je vindt het vanzelfsprekend om het sociale netwerk rondom de cliënt te activeren en uit te breiden.
 • Je signaleert (gedrags-)veranderingen of bijzonderheden bij cliënten op het gebied van gezondheid, welbevinden en sociale omgeving.
 • Werk je als Persoonlijk begeleider intensieve zorg bij SOVAK dan draag je bij aan een betekenisvolle dag voor de bewoners en een prettige sfeer in huis.
 • Je levert een bijdrage aan de taken binnen de zelforganisatie van het team en werkt volgens de kernwaarden van SOVAK: met hart en ziel, ondernemend, samen en vakmanschap.
 • Je werkt aan kwalitatief goede mensgerichte zorg en gebruikt daarbij onze basisprincipes Wortel, Stam en Bloesem (deze leggen we je natuurlijk nog uit!). Want zonder stevige wortels kan iemand niet tot bloei komen. Dat geldt natuurlijk voor onze deelnemers, voor het team, maar ook voor jou en jouw talenten.
 • We werken met zorgprogramma’s en hebben net een start gemaakt in het werken met LACCS.

Jouw talenten en vakmanschap

 • Je hebt een zorg gerelateerd diploma op minimaal niveau 4.
 • Je bent oplettend en aandachtig bij het bewaken van de uitvoering van het plan en het bieden van begeleiding. Hierdoor herken je tijdig bijzonderheden en veranderingen bij bewoners.
 • Je bent geduldig en beschikt over voldoende doorzettingsvermogen om de bewoners te begeleiden en stimuleren.
 • Op onverwachte situaties of gedrag reageer je op een creatieve en oplossingsgerichte manier.
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, je weet te schakelen tussen de meerdere niveaus binnen het netwerk van de cliënt.
 • Je bent een echte teamspeler, die net zo goed zelfstandig en alleen werkt.
 • Je bent flexibel ingesteld en vindt het leuk om op andere locaties te werken indien nodig.

Sollicitatieprocedure

Denk je nu dat ben ik! Hou je niet in en solliciteer via de sollicitatiebutton. Een referentiecheck maakt standaard onderdeel uit van het sollicitatieproces, net als het verstrekken van een Verklaring Omtrent Gedrag. We willen graag benadrukken dat (bevordering van) interne mobiliteit een belangrijk thema is binnen de organisatie. We vinden het dan ook goed om te vermelden dat interne sollicitanten voorrang genieten boven externe sollicitanten.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Gini ten Brinke via 06-34 47 28 54. Zij helpt jou graag verder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Gini ten Brinke
Manager zorg
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Neos

Verpleegkundige bijzondere doelgroepen

Eindhoven
28 - 32 uur
Archipel Thuis BV

Verpleegkundige Geldrop

Geldrop
In overleg