zoekt een

Vakantiebaan voor studenten met zorgopleiding | Bijbaan in de zorg | Thuiszorg | Uren in overleg

Ben jij een student die een zorgopleiding volgt, heb jij al ervaring met de ouderenzorg in de praktijk en wil jij graag in de Thuiszorg vakantiewerk doen?

Wat zijn de voordelen van deze vakantiebaan bij de Thuiszorg in Erp?

1. Je doet relevante werkervaring op
Tijdens je opleiding volg je lessen en loop je stages. Maar hoe is het nu om écht aan het werk te zijn? Door een vakantiebaan in de zorg te kiezen, leer je dit meteen. Je voorziet de cliënten van zorg op basis van een zorgplan waar alle afspraken in staan. Je helpt cliënten bijvoorbeeld met wassen en aankleden. Je zet jouw bevindingen in de rapportages en geeft bijzonderheden door aan het team. Je krijgt veel ruimte om liefdevolle zorg te geven op een manier die bij jou past. Afhankelijk van welke onderdelen jij in je opleiding al hebt afgerond, bepalen we samen je werkzaamheden. Je werkt zelfstandig en uiteraard is het altijd mogelijk om terug te vallen op een collega.

2. Lekker verdienen
Je verwacht het misschien niet, maar je verdient als vakantiekracht bij BrabantZorg meer dan bijvoorbeeld in de supermarkt. Afhankelijk van je leeftijd, welke studie je doet en in welk jaar je zit word je ingeschaald volgends de COA VVT. Het uurloon is minimaal € 13,78 bruto per uur.

3. Je werkt wanneer je wilt (uiteraard in overleg)
Je wilt rondom de zomer natuurlijk ook tijd hebben voor leuke dingen en vakantie. Bij ons krijg je een 0-urencontract. Dit geeft jou de flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer jij wil werken. Heb je een vakantiebaan bij BrabantZorg, dan zijn er ook mogelijkheden voor bijbanen. Tentamens? Druk met studeren? Dan werk je even niet. Vrije weekenden? Schoolvakantie? Dan kun je lekker veel uren maken! Kortom: een baan die prima te combineren is met je opleiding en privéleven.

Dit ben jij
Jij bent 18 jaar of ouder en je volgt nu een zorgopleiding zoals bijvoorbeeld; Helpende (Plus), Verzorgende IG, Verpleegkundige mbo-4 of Verpleegkundige HBO-V.
  • Je bent tussen 1 augustus en 30 september (gedeeltelijk) beschikbaar
  • Je kan goed zelfstandig werken en je werkt ook graag samen in een fijn team;
  • Je kijkt ernaar uit om een vakantiebaan te hebben in de ouderenzorg;
  • Je wil een betaalde cursus volgen die gericht is op de 'alledaagse levensbehoeften';
  • Je hebt een fiets tot je beschikking.

Let op! Voor deze vacature geldt: Volg je geen opleiding in de zorg? Dan kunnen we je sollicitatie helaas niet in behandeling nemen. We raden je dan ook af om te solliciteren op deze vacature.

Wil je weten of er een andere geschikte bijbaan of vacature voor vakantiewerk voor je is? Bekijk dan het vacatureoverzicht voor bijbanen of vakantiewerk of kom langs op ons vragenuurtje.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
  • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
  • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;
  • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Patricia Voogd (Recruiter) via 0616140507

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

(Persoonlijk) begeleider EMB/ Verzorgende IG/Verpleegkundige ...

's-Hertogenbosch
12 - 28 uur
Sint Anna

Verzorgende IG (Nachtteam)

Boxmeer
20 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur