zoekt een

Anesthesiemedewerker

Wil jij bijdrage aan de beste zorg en samen met collega’s zorgen voor een vlot verloop van de operatie? Lees dan snel verder!

Anesthesiemedewerker, dit ga je betekenen
Je begeleidt patiënten voor, tijdens en na de operatie. Je werkt zelfstandig, onder de eindverantwoordelijkheid van de anesthesioloog, op ons OK-complex met 9 operatiekamers. De anesthesioloog is tijdens de OK op afstand beschikbaar. Je werkt samen met een hecht team van specialisten. Door de verschillende specialismen is er veel afwisseling en is geen dag hetzelfde!

Wat zet je in
Je zet je met hart en ziel in om patiënten beter te maken en je draagt bij aan de beste zorg. Je bent in staat om zelfstandig te werken en snel adequate beslissingen te nemen. Je doet je werk met aandacht en focus. Met jouw stressbestendigheid weet je bij iedereen de rust te bewaren. Je enthousiasmeert vanuit je eigen gedrevenheid en valt op door je positief kritische inslag met heldere communicatie.

Wat Bernhoven je biedt
Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit, om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wij zijn sterker met elkaar
Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier. Na jouw sollicitatie nemen wij contact met je op. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten of wil je een dag mee kijken op de OK? Neem dan contact op met Dick de Bruijn, teammanager OK, op telefoonnummer 0413-401316. Nieuwsgierig naar onze afdeling? Bekijk dan onze instragram: @ok_bernhoven! Een aanstellingskeuring is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Recente vacatures

Huisartsencoöperatie West-Brabant

Doktersassistent(e) gezocht in Roosendaal

Roosendaal
Parttime
Sint Jozefoord

Medewerker transport / keukenassistent

Nuland
20 - 24 uur
tanteLouise

Vakantiekracht 2024 Zorg met zorgopleiding

Woensdrecht
In overleg