zoekt een

Operatieassistent

Als operatieassistent geef jij samen met de medisch specialist de patiënt de zorg en aandacht die ze nodig hebben. Gaat jouw zorg hart hier sneller van kloppen en vind jij een hechte samenwerking belangrijk? Lees dan snel verder!

Operatieassistent, dit ga je betekenen
Als operatieassistent ondersteun jij de snijdend specialist tijdens operaties en onderzoeken op de Operatie Kamer (OK). Je instrumenteert, assisteert en als belangrijke schakel in het team wordt jouw kennis, kunde en inbreng op waarde geschat. Omdat er geen medisch specialisten worden opgeleid in Bernhoven vervul jij als operatieassistent de assisterende functie. Dit vraagt om extra kennis en kunde, waardoor jij meer wordt uitgedaagd. Vind je dat de zorg anders of beter kan? Dan krijg je alle ruimte om je ideeën te presenteren. Voorafgaand, tijdens en na de operatie begeleid je de patiënt. Je zorgt ervoor dat iedereen zich veilig en gehoord voelt. Teamwork is bij ons echt teamwork. De aandacht voor je collega’s is voor jou vanzelfsprekend. Samen met je team heb je een drive voor innovatie en zie je mogelijkheden voor vergaande specialisatie.

Wat zet je in
Met jouw kennis en ervaring ken je de OK van binnen en van buiten. De technische kant van het vak heb jij in je vingers. Kwaliteit staat bij jou altijd voorop. Met je empathie en inlevingsvermogen weet je de patiënt gerust te stellen. Je flexibele en collegiale houding zorgt ervoor dat je snel kunt schakelen. Je weet immers dat geen operatie hetzelfde is. Wil jij je verder verdiepen of specialiseren? Dan juichen wij dat toe! Net zoals we dat doen als je zonder verdere specialisatie voortdurend de mogelijkheden van je vak verdiept.

Wat Bernhoven je biedt
Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit, om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wij zijn sterker met elkaar
Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier. Na jouw sollicitatie nemen wij contact met je op. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten of wil je een dag mee kijken op de OK? Neem dan contact op met Dick de Bruijn, teammanager OK, op telefoonnummer 0413-401316. Nieuwsgierig naar onze afdeling? Bekijk dan onze instragram: @ok_bernhoven! Een aanstellingskeuring is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Recente vacatures

Huisartsencoöperatie West-Brabant

Doktersassistent(e) gezocht in Roosendaal

Roosendaal
Parttime
Sint Jozefoord

Medewerker transport / keukenassistent

Nuland
20 - 24 uur