zoekt een

Endoscopieverpleegkundige

Wil jij als endoscopieverpleegkundige het verschil maken door de patiënt een goede begeleiding te bieden tijdens een endoscopisch onderzoek? Als endoscopieverpleegkundige stel jij de patiënt op zijn/haar gemak en ben jij de spil op de scopie kamer!

Endoscopieverpleegkundige, dit ga je betekenen
Je begeleidt patiënten die een endoscopisch onderzoek moeten ondergaan. Een endoscopisch onderzoek kan spannend zijn. Jij maakt als endoscopieverpleegkundige hierin het verschil door de patiënt goede begeleiding te bieden. Je zorgt ervoor dat alle apparatuur, instrumenten en materialen aanwezig zijn en assisteert de specialist voor en tijdens de ingreep. Om de continuïteit te blijven waarborgen, ben je volgens rooster inzetbaar voor bereikbare dienst en/of spoedonderzoeken. Samen met het team ben je verantwoordelijk om de kwaliteit op de afdeling hoog te houden.

Wat zet je in
Jij gaat voor de beste resultaten en zet de patiënt hierin centraal. In acute situaties ben jij in staat om adequaat te handelen. Je bent positief ingesteld, leergiering en je werkt graag samen. Jij staat voor optimale kwaliteit en levert daarvoor een actieve bijdrage aan verbeterprocessen. Door jouw professionaliteit, bevlogenheid en mensgerichtheid ben jij een echte aanvulling op het team.

Wat Bernhoven je biedt
Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit, om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wij zijn sterker met elkaar
Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Neem dan contact op met Monique Graste, teammanager, op telefoonnummer 0413 – 40 1302. De gesprekken zullen in overleg gepland worden. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Recente vacatures

Neos

Verpleegkundige bijzondere doelgroepen

Eindhoven
28 - 32 uur
Archipel Thuis BV

Verpleegkundige Geldrop

Geldrop
In overleg