zoekt een

Begeleider Wonen Complex, Team Steenselwijk 7, woonpark De Donksbergen in Duizel

“Ik begrijp het wel, maar ik snap het niet. Wat zou het toch fijn zijn als de wereld om me heen niet zo onvoorspelbaar was. Dat ik vooral mezelf mag zijn, ook als het even allemaal niet meer lukt” Voorspelbaarheid, duidelijkheid en een heel fijn thuis, dat is waar wij als team naar streven voor onze mannen! En hoe tof zou het zijn als jij hier je steentje in bij kan dragen!?

Werkplek
Je gaat werken op Steenselwijk 7, een woning op woonpark De Donksbergen in Duizel. Een fijn thuis, waar iedereen uniek is en zichzelf mag zijn. Op Steenselwijk 7 wonen 7 cliënten in de leeftijd van 35 tot 55 jaar. De cliënten hebben een ernstige verstandelijke beperking. Naast hun verstandelijke beperking hebben ze bijkomende problematieken zoals gedragsproblemen, psychiatrische ziektebeelden en autisme.

Functie
Als Begeleider wonen ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van de cliënten volgens de richtlijnen die staan beschreven in het persoonlijk plan van de cliënt. Je kijkt hierbij naar de persoonlijke behoefte van de cliënt en stemt je begeleiding hierop af. Dit doe je samen met je collega’s en je krijgt hierbij indien nodig, extra ondersteuning van andere disciplines bijv. de gedragsdeskundige, logopedist en arts. Naast cliëntgebonden taken voer je ook algemene taken uit binnen het team. De kwaliteiten rust uitstralen, geduld hebben en stabiliteit bieden zijn erg belangrijk binnen deze functie. Ook je eigen reflecterend vermogen en het tonen van initiatief zijn kwaliteiten die in deze functie goed van pas komen.

Wij bieden jou

 • Een combinatie van Wonen en Dagbesteding in je takenpakket
 • Een uiteenlopende doelgroep, omdat psychische klachten helaas overal voorkomen. Dit maakt jouw baan als Begeleider Complex wel extra leuk!
 • Ruimte voor creativiteit in het bieden van de beste oplossing in specifieke (cliënt)situaties
 • Je staat nooit alleen
 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd (uren zijn in overleg en afhankelijk van jouw wensen)
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40
 • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT
 • 2-daags introductieprogramma
 • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing
 • Toegang tot meer dan 100 online-trainingen
 • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op sporten

Wij vragen
Wij zijn een zorgzaam team en hebben veel passie in het werken met onze cliënten.

 • Wij zoeken een positieve en enthousiaste collega die stevig in zijn/haar schoenen staat. Iemand die garant kan staan voor andere collega’s in momenten van een minder veilige situatie
 • Iemand die zichzelf laat horen, initiatief neemt en problemen als een uitdaging ziet
 • Je bent gewend om in teamverband te werken en hebt daarvoor de nodige vaardigheden. Je hebt een open houding en bent in staat om feedback te geven maar ook te ontvangen
 • Wat we nodig hebben is iemand die kan zorgen voor duidelijkheid, structuur en veiligheid. Dat wil zeggen dat voorspelbaarheid en een rustige basishouding voor ons belangrijk is. Jij durft te handelen als de veiligheid ontbreekt, als we de controle verliezen
 • Je bent in het bezit van een diploma zorg en welzijn minimaal niveau 3
 • En natuurlijk vinden we het zorgen voor een goede sfeer met veel humor en gezelligheid erg belangrijk!

Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet.

Over de organisatie
Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Solliciteer
Je kunt solliciteren via de button op deze pagina. Wij ontvangen je CV en motivatie graag. Voor vragen neem contact op met Mark Steur (Teamleider) via 06-51079357.

Vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg en daarbij horende vergewisplicht, zijn wij verplicht om te controleren of een nieuwe medewerker geschikt is om zorg te verlenen aan onze cliënten. Deze screening is onderdeel van ons selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Contact

Werving & Selectie
Consulent Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Kempenhaeghe

Begeleider bij Kempenhaeghe

Heeze
In overleg
Amarant

Begeleider Jeugd Kind en Gezin

Breda
32 - 36 uur
S&L Zorg

Cliƫntbegeleider

Bergen op Zoom
20 - 24 uur