Verpleegkundige nacht - Kliniek Volwassenen

Op zoek naar een afwisselende functie in de nacht? 

Team Kliniek Volwassen zoekt een gedreven Verpleegkundige nacht voor de afdeling Kliniek Volwassenen. 

24 uren | locatie Tilburg | onbepaalde tijd

Wat ga je doen?
Als nacht verpleegkundige werk je op een afdeling waar volwassenen klinisch revalideren. Het gaat om verschillende diagnosegroepen: Niet Aangeboren Hersenletsel met cognitieve en andere beperkingen (waaronder CVA, contusio, tumor, trauma) en overige aandoeningen, bijvoorbeeld amputatie, multitrauma, MS en dwarslaesie. Samen met de revalidant wordt tijdens de gehele klinische revalidatie opname aan revalidatiedoelen gewerkt.

Je verricht alle voorkomende verplegende en verzorgende taken in de nachtdienst. De werkzaamheden verschillen. Soms zijn er verpleegtechnische handelingen in de nacht bijvoorbeeld sondevoeding , katheteriseren of medicatie verstrekken. Je werkt alleen op de afdeling. Voor eventueel overleg en vragen kun je terecht bij je collega’s van de VIN afdeling.

De nachtdienst is van 22.15 tot 07.15 uur. De pauze is doorbetaald waardoor je dienst 9 uur duurt. Het werk is afwisselend, veelzijdig en uitdagend.

Wat bieden wij jou? Bij deze functie hoort een mooi aanbod!
Wij bieden je direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, voor 24 uur per week. Je werkt in de eerste plaats ’s nachts, waarbij een lange periode vooraf is gepland. De functie is eventueel in overleg te combineren met werk overdag. Er kunnen daardoor ook extra uren worden gewerkt.

  • De functie is ingeschaald in FWG 45, maximaal € 3.824 op basis van 36 uur per week. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Er is ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
  • Je wordt collega van een leuk team binnen een informele, collegiale en vriendelijke sfeer.

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op de Libra Werken bij site Klik hier.

Libra Revalidatie & Audiologie is een fijne, informele organisatie waar jij een maatschappelijke bijdrage kan leveren aan de zorg van onze cliënten. Omdat we ons als organisatie willen blijven ontwikkelen, kom je in een dynamische omgeving terecht. Als jij van dynamiek en ontwikkeling houdt, dan zit je bij Libra op je plek.


Pas jij bij Libra R&A? Wij zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten en talenten!
Jij brengt mee: 

  • Een afgeronde opleiding MBO of HBO Verpleegkunde.
  • Het werken met deze doelgroep vraagt om gestructureerd werken, een alerte houding, een klinische en kritische blik, creativiteit, zelfstandigheid en doorzettingsvermogen.
  • Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met (een deel van) de doelgroepen.

Enthousiast geworden?
Dan nodigen we je uit om te reageren! Je kunt solliciteren via de ‘solliciteren’ button.

Zolang deze functie online staat, kun je reageren op de vacature. Wacht echter niet te lang, want wij gaan graag in gesprek met de juiste kandidaat.
Als we na het eerste gesprek van beide kanten positief zijn, kan een meeloop dag/dagdeel onderdeel zijn van de procedure. Je kunt dan kennismaken met Libra, je collega’s en je nieuwe werkplek!

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid. Interne kandidaten van Libra Revalidatie & Audiologie genieten de voorkeur.
Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je nog vragen?
Heb je inhoudelijke vragen en/of wil je meer weten over de functie of het team, dan nemen we daar graag de tijd voor!
We nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee. Je kunt bellen, een mail of app sturen naar:

  • Aukje Smits, organisatiecoach. Mail: a.smits@libranet.nl of mobiel: 06-12417843.

Voor vragen over het sollicitatieproces, kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact op met Team Recruitment via tel: 088-313 2538, via app: 06-18011362 of via mail: werken@libranet.nl
 

Over Libra Revalidatie & Audiologie
Libra Revalidatie & Audiologie biedt medisch specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding aan volwassenen en kinderen met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. Libra biedt deze specialistische zorg aan in Noord-Brabant en Noord-Limburg. Voor specialistische revalidatie hebben we locaties in Eindhoven (Blixembosch), Tilburg (Leijpark) en Weert. Onze locaties voor specialistische audiologie bevinden zich in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden.

Wij zijn een zorgorganisatie. Het gaat bij ons om de mens: cliënt  en medewerker. Bij Libra werken mensen die graag samen met de cliënt werken naar het doel om weer zo zelfstandig mogelijk verder te leven. Ruim 750 professionals en vrijwilligers bieden van harte zorg op een manier die onszelf zou aanspreken: veilige, kwalitatief hoogwaardige mensgerichte zorg. Op de pagina 'Over Libra' vertellen we graag meer over onze organisatie.

Contact

Aukje Smits
Organisatiecoach
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Van Neynsel

Mbo-verpleegkundige ELV 16-24 uur

's-Hertogenbosch
16 - 24 uur
Neos

Verpleegkundige bijzondere doelgroepen

Eindhoven
28 - 32 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg