zoekt een

Verzorgende IG Jonge mensen met dementie (JMD)

Wat maakt jouw werk als verzorgende IG bijzonder? Daar zijn wij benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! In team Kattenbosch kijken we vooral naar de mogelijkheden van onze jonge bewoners met dementie, die elke dag weer veranderen.   

Zorg met aandacht
Op afdeling Kattenbosch bieden we verblijf, zorg en behandelingen aan 30 jonge mensen (50-75 jaar) met dementie. Bij hen is dementie vastgesteld voor hun 65ste levensjaar. De thuissituatie is niet meer houdbaar wanneer ze bij ons komen. Wij bieden hen hier verblijf, zorg en behandelingen. Niks is standaard bij ons. Dementie komt bij onze bewoners in verschillende vormen voor. De mogelijkheden van onze bewoners veranderen elke dag. Niet alleen in geheugen maar ook in spraak of gedrag. Dat vraagt van jou om creatief te zijn, empathisch en te zoeken naar wat wel kan zonder hierbij welzijn en kwaliteit van leven uit het oog te verliezen. Een belangrijk onderdeel van je werk als verzorgende IG is het contact met mantelzorgers. Vaak is er sprake van overbelasting en is het aan jou om hen zoveel mogelijk te betrekken, goed contact te onderhouden en goede begeleiding te geven.

Team Kattenbosch
In team Kattenbosch werk je samen met collega’s van alle kwalificatieniveaus. Wij hebben alle aandacht voor onze bewoners én voor elkaar. Door elkaar feedback te geven groeien we als team en als professionals. Rust op de afdeling is belangrijk voor onze doelgroep al houden we zeker van een lolletje af en toe! We zijn trots op ons PREZO keurmerk. Eigenlijk is heel Vivent daar trots op! We blinken uit in optimale zorg aan jonge mensen met dementie, cliënttevredenheid en structurele verbetering van prestaties voor cliënten.

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €2.399,49 tot maximaal €3.256,53 per maand (FWG 35), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma verzorgende IG; 
 • Werkervaring met mensen met Dementie;
 • Werken volgens rooster met wisselende diensten, ook in het weekend en incidenteel s’ nachts.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Dichterbij

Begeleiders het Reut, Berghem

Berghem/Oss
8 - 36 uur
Glorieuxpark

Verzorgende (IG) - Huize Glorieux - uren in overleg

Eindhoven
In overleg
Neos

Verzorgende IG Bijzondere Doelgroepen

Eindhoven
16 - 32 uur