zoekt een

Verzorgende IG/ verpleegkundige avond en nachtdiensten Jonge Mensen met Dementie (JMD)

Hoe zorg jij ervoor dat jouw cliënt de beste zorg krijgt? Daar zijn wij benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! In team Kattenbosch kijken we vooral naar de mogelijkheden van onze jonge bewoners met dementie, die elke dag weer veranderen.   

Elke dag is anders 
Kattenbosch is een woonzorgvoorziening voor 30 jonge mensen (50-75 jaar) met dementie. Bij hen is dementie vastgesteld voor hun 65ste levensjaar. De thuissituatie is niet meer houdbaar wanneer ze bij ons komen. Wij bieden hen hier verblijf, zorg en behandelingen. Dementie komt bij onze bewoners in verschillende vormen voor. De mogelijkheden van onze bewoners veranderen elke dag. Niet alleen in geheugen maar ook in spraak of gedrag. Dat vraagt om creatief te zijn, empathisch en te zoeken naar wat wél kan, zonder hierbij welzijn en kwaliteit van leven uit het oog te verliezen. 

Team Kattenbosch
Wij hebben aandacht voor onze bewoners én voor onze collega’s. We geven en ontvangen graag feedback. Ook houden we van een lolletje! Al is rust bewaren op de afdeling ook heel belangrijk voor onze bewoners. Samen volgen we scholingen over kwaliteit en ziektebeelden. We zijn trots op ons PREZO keurmerk, eigenlijk is heel Vivent daar trots op! We blinken uit in cliënttevredenheid, structurele verbetering van prestaties voor cliënten en optimale zorg aan jonge mensen met dementie.

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris Verzorgende IG minimaal €2.399,49 tot maximaal €3.256,53 per maand (FWG 35) en salaris Verpleegkundige minimaal €2.695,33 tot maximaal €3.848,27 per maand (FWG 45), op basis van een 36-urige werkweek;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma verzorgende IG of Verpleegkundige (mbo); 
 • Werkervaring met mensen met Dementie;
 • Je werkt met name nachtdiensten en af en toe een avond. 

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG (intramuraal)

Teteringen
0 - 36 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur