zoekt een

Begeleider locatie Javastraat Den Bosch

Werken in een organisatie waarbij diversiteit en vitaliteit hoog in het vaandel staat wil toch iedereen. Binnen Humanitas DMH vinden wij het belangrijk dat jij lekker in je werk zit, je happy voelt en blij bent met je werk- en privé balans want alleen op die manier kan jij kwaliteit van zorg bieden aan onze cliënten.

Welkom op de Javastraat te ’s-Hertogenbosch een plek waar jij als begeleider van ons het vertrouwen krijgt om onze cliënten met een licht verstandelijke beperking te ondersteunen op de manier zoals jij dat het beste kan. Je nieuwe collega’s willen zich graag met jou verbinden!

Doelgroep

Op de Javastraat wonen 14 mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking. De cliënten kunnen 24 uur per dag een beroep doen op begeleiding, verzorging (ADL) en nabijheid. De nadruk ligt op het individu in de groep en op het begeleiden vanuit het individuele trajectplan. De begeleidingsbehoefte is gericht op: hulp, overname, samen doen, toezicht, richting geven en stimuleren. Het begeleidingsdoel is voornamelijk stabiliseren en verder ontwikkelen waar dat kan met als uitgangspunt eigen regie.

Gezamenlijk visie

Als begeleider ben je het dagelijks aanspreekpunt voor onze bewoners. Je stelt, in overleg met gedragsdeskundige, het trajectplan op die je persoonlijk begeleidt. Dit is voor jou de leidraad om begeleiding en verzorging op maat te bieden.

Het team waar je komt te werken is een stabiel en hecht team waarin ze werken met oprechtheid, passie en gezelligheid waarbij de cliënt altijd centraal staat! De coördinator Nicole is daarbij ondersteunend is aan het team.

Sander de manager en Jolien de gedragsdeskundige van de locatie kijken uit naar je komst en willen je dan ook graag leren kennen. Zij staan graag klaar om je te voorzien van advies, maar je mag ook altijd even binnen lopen met een vraag, wanneer je een succes ervaring wilt delen of gewoon voor een gezellig praatje.

We werken volgens de LACCS methode. De letters van LACCS staan voor Lichamelijk welzijn, Alertheid, Contact, Communicatie en Stimulerende tijdsbesteding. Al deze ingrediënten dragen bij aan het welbevinden van onze cliënten. Het is belangrijk dat jij deze LACCS visie uitdraagt in jouw werkzaamheden en daarnaast wilt bouwen om zo de zorg te optimaliseren. Waardoor je bijdraagt aan het geluk van “Bram” (onze cliënten, medewerkers en dus ook jouw geluk!).

Dit ben jij

 • Je hebt een zorg-gerelateerde mbo 3/4 of hbo opleiding
 • Je hebt de drive én het geduld om onze cliënten vanuit hun wensen en mogelijkheden vooruit te helpen
 • Je hebt ook oog voor detail en vind de afwisseling tussen ADL (wassen, aankleden) en begeleiden prettig
 • Je bent alert op veranderend gedrag van bewoners en op groepsprocessen
 • Buiten de praktische taken, is administratie ook iets wat onderdeel van je werk is. Je kan dus goed overweg met de computer
 • Onregelmatig werken waaronder slaapdiensten, geen probleem.

Dit bieden wij jou

 • Een warm welkom in een enthousiast en gedreven team, we zijn benieuwd naar jouw ideeën en inbreng  
 • We werken in alle vrijheid met een inspirerende aanpak die uitgaat van de beleefwereld van de cliënt 
 • Een salaris afgestemd op jouw ervaring in salarisschaal
 • FWG 35 mbo 3 max: € 3.294,-
 • FWG 40 mbo 4 max: € 3.535,-
 • FWG 45 hbo max € 3.861,-
 • Extra vrije tijd (balansverlof), een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 • En we bieden je volop opleidingsmogelijkheden.

Wil je meer weten?

Vragen stellen mag altijd. Je kan altijd even bellen of whatsappen met Nicole Mulders, coördinator (06-21179219) of met Sander Sijperda, manager  0625766759 (afwezig op woensdag).
Solliciteren? Een lange brief hoef je ons niet te schrijven. Geef kort aan wat je komt brengen, waar jij enthousiast van wordt en natuurlijk ook wat je bij ons komt halen. 
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Tot snel!

Contact

Nicole Mulders
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Vitalis WoonZorg Groep

Activiteitenbegeleider

Eindhoven
32 - 36 uur
Jados

Ambulant Begeleider autisme

Soest
16 - 24 uur
Kempenhaeghe

Begeleider kinderen met (Z)EMB

Heeze
28 - 36 uur