zoekt een

Doktersassistent(e) Stroomz Strijp

Wij zoeken een ervaren Doktersassistent(e)

Jij bent een zorgmaker van nu. Altijd in ontwikkeling. Jij bent daar waar de energie stroomt. Met positiviteit. Jij zorgt voor een goede flow. Dit maakt jou uniek. Vooroplopen, dat wil je. Soms in een stroomversnelling en soms tegen de stroom in, maar je bent altijd in beweging. Je kijkt waar het beter kan. Voor jou én voor ons. Want zorg doen we samen.

Samen met jou bouwen we heel graag verder aan een sterke bedrijfscultuur! Tegelijkertijd geef jij een boost aan je loopbaan en aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Een win-win, toch?

Over Stroomz

Stroomz vertegenwoordigt zowel zorgprofessionals in loondienst als vrijgevestigde zorgprofessionals die zich verbonden hebben aan Stroomz. Gezamenlijk leveren zij zorg aan ca. 200.000 patiënten in Eindhoven en omliggende gemeenten. Als Stroomz willen we de zorg vernieuwen, netwerken organiseren en professionals ondersteunen en faciliteren om de uitdagingen in de zorg en in de regio aan te kunnen. Hiermee bevorderen we de noodzakelijke versterking en organisatie van de eerste lijn in de regio.

Als Stroomz zijn we zorgmakers in beweging. We willen voorop lopen. Soms in een stroomversnelling, soms tegen de stroom in maar altijd in beweging. We bundelen innovatie en ondernemerschap voor een gezondere regio waarin zorg toegankelijk is.

Wat ga je doen?

Een doktersassistent(e) is de spin in het web van het gezondheidscentrum. Alle hulpvragen, urgent en minder urgent, somatisch en psychisch, komen in eerste instantie bij jou terecht. Dit kan telefonisch zijn, digitaal, aan de balie of in de behandelkamer. Je werkt met name binnen de discipline huisartsen maar ondersteunt ook andere disciplines in het gezondheidscentrum. Dit maakt het een afwisselende en uitdagende functie.

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een veelzijdige praktijk met een gemêleerde patiëntenpopulatie. In de praktijk hangt een fijne sfeer en wordt ersamengewerkt met een vast team waaronder huisartsen, centrumassistenten en POH-ers;
 • Een baan waarin je continue persoonlijk en professioneel kunt blijven groeien door de diverse locaties, specialismes en doelgroepen binnen Stroomz;
 • Een vast rooster (niet in de weekenden en avonden);
 • Een salaris van minimaal €2.449,- en maximaal €3.641,- afhankelijk van ervaring, en een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: vakantiedagen, 8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering, een fietsenplan, opname in pensioenfonds PFZW;
 • Een dienstverband voor bepaalde tijd, met een mogelijke verlenging naar onbepaalde tijd;
 • Ruimte om te groeien in je vak;
 • Onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz;
 • Een goed bereikbare werkplek, met voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Stroomz Strijp

Stroomz Strijp is een gezondheidscentrum in de wijk Strijp. Ons team bestaat uit huisartsen, assistentes, fysiotherapeuten, POH-somatiek, POH-GGZ, een POH-jeugd en een manager. Binnen deze disciplines worden ook steeds stagiaires opgeleid. Verder maken een diëtiste en een podotherapeut gebruik van ruimtes in het centrum. Op de begane grond is de apotheek. Ons centrum staat  in een gemêleerde stadspraktijk waardoor het aanbod van problematiek heel divers is. Dichtbij, laagdrempelig en persoonlijk; dat is eerstelijnszorg volgens Stroomz. Achter de schermen worden de centra ondersteund op het gebied van o.a. HR, financiën en communicatie door ons team op het bedrijfsbureau.  

Wat vragen wij van jou?

 • In het bezit bent van een diploma doktersassistent(e);
 • Zowel patiëntgericht als resultaatgericht bent;
 • Collegiaal, enthousiast, flexibel en initiatiefrijk bent;
 • Snel en accuraat kan handelen;
 • Daadkrachtig en proactief bent;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden hebt en waarbij een goede beheersing van de Engelse taal extra fijn is (pre).

Solliciteren:

Raak jij al enthousiast? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct' aan de rechterkant en laat je gegevens achter!

Laten we kennis maken:

Voor inlichtingen over de vacature, of als je een kijkje wil komen nemen, kun je contact opnemen met Robert Hazenberg, Clustermanager tel.nr: 06 – 1532 9662 | r.hazenberg@stroomz.nl
 

Recente vacatures

Prisma

Begeleider slaapdienst

Oosterhout
8 - 32 uur
PoZoB

doktersassistente (2x) 16-24 uur

Eindhoven
Parttime
ORO

Zorgcentralist

Deurne
16 - 24 uur