zoekt een

Begeleider niveau 3 LVB

Met een beperking kun je niet altijd thuis wonen, maar wil je je wel graag thuis voelen in een woning. In een particulier wooninitiatief hebben ouders of andere familieleden zelf de regie en kijken ze samen met hun kind/verwante en met fittinnaar de inhoud van de zorg en begeleiding. Fittin ondersteunt bij het opzetten van deze zorgvorm en alles wat daarbij komt kijken. Als medewerker van Fittin - onderdeel van Prisma - ben jij mede verantwoordelijk om in een initiatief een veilige en vertrouwde woonplek te creëren. Ben jij de betrokken en enthousiaste professional die wij zoeken?

Met wie ga je werken?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige persoonlijk begeleider en begeleider niveau 3 met ervaring met LVB en LVG.

Op de dr Kuyperstraat in Breda wonen 13 bewoners met een lichamelijke en/of een licht verstandelijke beperking variërend in de leeftijd tussen 24 en 45 jaar. Bij één bewoner wordt ondersteuning geboden met de ADL en een andere bewoner is volledig ADL afhenkelijk. De appartementen staan verspreid over de straat en je levert achter iedere voordeur andere zorg. Het accent van de ondersteuning is gericht op begeleiding en beperkte ADL ondersteuning. De bewoners hebben een grote mate van eigen regie en beslissen graag mee over de dagelijkse gang van zaken. Als medewerker van Fittin - onderdeel van Prisma - ben jij mede verantwoordelijk voor dit fijne en warme gevoel. Ben jij de betrokken en enthousiaste professional die wij zoeken?

Dit ben jij
Elke dag is anders. Dat is het mooie van jouw vak. Het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met verzorging en begeleiding. Want cliënten een mooie dag bezorgen, dat is jouw drive. Daarnaast ondersteun je persoonlijk begeleiders bij de uitvoering van de cliëntafspraken. Jij bent dus een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken.

Jouw arbeidsvoorwaarden
 • Voor 28 uur per week meer of minder uren in overleg.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg https://www.vgn.nl/cao/cao-gehandicaptenzorg-2021-2024. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.338,- en € 3.535,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.
 • Vakantie-uren en balansverlof uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of voor een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
 • Je hebt een afgeronde opleiding richting zorg en welzijn op minimaal mbo niveau 3 en enige jaren relevante werkervaring.
 • Je vertaalt de zorgvisie van het wooninitiatief en Fittin in de juiste ondersteuning aan de cliënten.
 • Je weet hoe je aansluiting vindt bij de bewoner en zijn netwerk.
 • Je staat achter het concept ouderinitiatieven en wilt daar een actieve bijdrage aan leveren.
 • Je maakt onze Prisma kernwaarden ‘aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs’ zichtbaar in de praktijk.
 • Je communiceert open en helder met de bewoner, het netwerk en collega’s.
 • Je werkt op onregelmatige tijden, er wordt gewerkt met slaapdiensten.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen Cobi Melsen bereikbaar op 06-19031285..

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Cobi Melsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Begeleider

Maashorst
20 - 24 uur
Siza

Begeleider | Het Tuinhuis

Tilburg
16 - 40 uur
impegno

Ondersteunend begeleider

Meierijstad
28 - 32 uur