zoekt een

Oproepkracht Speelpark De Splinter

Lumens is op zoek naar invalkrachten voor Speelpark De Splinter
 
FLEXIBELE OPROEPKRACHT ASSISTENT BEHEERDER
 
Wil jij het aanspreekpunt zijn voor de bezoekers van Speelpark De Splinter? Heb jij een groot gevoel voor gastvrijheid en hou je van een grote variatie aan bezigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Speelpark De Splinter is iedereen het hele jaar door welkom. Of je nu alleen komt, met vrienden of met familie; er is altijd wel iemand aanwezig om nieuwe avonturen mee te beleven en om samen te spelen in een natuurlijke, leerzame, sociale en veilige omgeving.

Wat ga je doen?
Je bent het klantvriendelijke en sfeerbepalende aanspreekpunt voor bezoekers, vrijwilligers en stagiairs. Als gastheer/gastvrouw van Speelpark De Splinter draag je mede zorg voor het beheer van het park. Hieronder vallen bijvoorbeeld de aansturing en ondersteuning van vrijwilligers bij hun uiteenlopende taken, dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden en klein onderhoud aan de gebouwen, de inventaris, het zwembad en in het groen.

Wat breng je mee?
- je weet van aanpakken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
- je bent klantgericht en communicatief vaardig
- je draait je hand niet om voor eventuele kleine klussen
- een vmbo werk- en denkniveau
- de vereiste papieren (BHV/EHBO en Sociale Hygiëne) of de bereidheid om deze te behalen (dit kan via Lumens)

Werkzaamheden bestaan onder andere uit:
- gastheer/gastvrouw 
- mede aansturen van vrijwilligers en stagiairs
- schoonmaakwerkzaamheden
- klein (groen)onderhoud
- toezicht houden op het park
- dierenverzorging op de kinderboerderij

Wat bieden we jou?
- salaris volgens de CAO Sociaal Werk in schaal 1 (min. € 2.184,00 en max. € 2.632,00 bruto per maand op fulltime basis)
- prima secundaire arbeidsvoorwaarden als een loopbaanbudget, individueel keuzebudget met o.a. 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, pensioenregeling, reiskostenregeling, verlofsparen, fietsenplan, gratis toegang tot 500+ actuele trainingen via SkillsTown en hybride werken. En… last but not least: bij Lumens krijg je 300 superleuke en zeer gedreven collega’s!
- 0-urencontract (werkdagen en uren zijn altijd overdag, vooral in de weekenden en schoolvakanties, en worden vooraf en in overleg vastgesteld)
- een zelfstandige en afwisselende functie in een klein team
 
Wil jij meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hester Aarts, adviseur recruitment via 0610035913.

Heb jij interesse?
Solliciteren kan doorlopend.

Wij vinden het belangrijk om mensen die langdurig werkloos zijn, of die om andere redenen moeilijk aan werk kunnen komen, een kans op werk te bieden. We geloven in hun talenten en nodigen hen daarom nadrukkelijk uit om bij ons te solliciteren.
Graag dragen we op deze manier bij aan de werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Hiervoor zijn we beloond met een PSO-certificaat trede 3.

Lumens is als welzijnspartner actief in Eindhoven en 21 regiogemeenten. In ons werkgebied wonen 750.000 inwoners. Samen met deze inwoners en onze samenwerkingspartners werken we aan sociale veerkracht. Dat doen we zo dichtbij als mogelijk in buurten en wijken. De maatschappelijke vragen van inwoners staan centraal in al onze processen. 

Met onze organisatiestrategie bewegen we voortdurend mee met ontwikkelingen in het sociale domein en actualiteiten in de samenleving. Dit is noodzakelijk om de aansluiting te kunnen blijven borgen met de inwoners en opdrachtgevers waarvoor we werken. Zo hebben we onze organisatie het afgelopen jaar volledig ingericht ter ondersteuning van zelforganiserende teams. Op deze manier kunnen we onze collega’s ‘in het veld’ zo goed mogelijk begeleiden zodat zij de focus kunnen houden op de inwoners waarvoor we werken.

Lumens is een organisatie die sociale professionals optimale eigen regelruimte biedt om de vaak complexe maatschappelijke vraagstukken te kunnen beantwoorden. In verbinding met elkaar in multidisciplinaire teams, gebiedsgericht in wijken en buurten, werken zij dan ook met inwoners en lokale partners vanuit eigen regie, veerkracht, vertrouwen en vindingrijkheid.

Contact

Hester Aarts
HR-adviseur
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Medisch Maatschappelijk Werk

's-Hertogenbosch
20 - 24 uur
MEE De Meent Groep

Programmamanager

Tilburg
24 - 28 uur