zoekt een

Coördinerend Verzorgende IG

Ben jij een enthousiaste, gezellige en ondernemende verzorgende IG die in de wijk wil werken? Houd je van zelfstandig werken in een team? Streef jij altijd naar de beste zorg en wil je graag je steentje bijdragen aan de zorg van de toekomst?

Dan is dit iets voor jou!
Buurtteam Kaatsheuvel-oost is op zoek naar een enthousiaste coördinerende verzorgende IG om het team te versterken. Kaatsheuvel is een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het dorp vormt samen met de kerkdorpen Loon op Zand en De Moer de gemeente Loon op Zand met een gemoedelijke Brabantse bevolking, waar het team ook zorg levert. Als verzorgende IG in de wijk werk je nauw samen met de cliënt en zijn of haar netwerk, je collega’s uit je team en andere disciplines. Jij stimuleert de cliënten in hun zelfredzaamheid met behoudt van regie en eigenwaarde. Het signaleren van (gezondheids-)problemen, ondersteunen bij o.a. de persoonlijke zorg, het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en wondzorg zijn onderdeel van je dagelijkse werk.

wie ben jij?

Jij hebt hart voor de zorg, meelevend, geduldig, nieuwsgierig, een teamspeler en je draait je hand niet om voor veranderingen, je op een innoverende manier naar de zorg en ziet dit als een uitdaging. Je haalt energie uit persoonsgerichte zorg en helpt de cliënt in de thuissituatie zo veel mogelijk zijn/haar leven te leiden.

Over jou
 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG;
 • Je hebt affiniteit met het werken in de wijk;
 • Je vindt het fijn om zowel lange diensten 8 uur per , als korte diensten van 4 tot 6 uur per dag te werken
 • Je bent standvastig, doortastend en een stabiele factor;
 • Je bent een bouwer en durft het anders te doen;
 • Je bent innovatief en vindingrijk: Deelt graag ideeën over de beste zorg;
 • Je staat voor kwaliteit; goede zorg staat bij jou voorop!;
 • Je bent communicatief vaardig, digitaal, mondeling en schriftelijk

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
 • Een fijne werksfeer
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.536,95 - max. € 3.502,58, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Sanne Engelsma 06-51786778, Kim v.d Meijden 06-51683096
of met Armanda Melis 06-43285582.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Joris Zorg

VASTE NACHTDIENST IG-ER

Vessem
In overleg
Archipel Thuis BV

Verzorgende IG

Geldrop
In overleg