zoekt een

Helpende plus in de wijk

Ben jij opgeleid tot Helpende Plus en werk je graag zelfstandig? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging

Dan is dit iets voor jou!
Als helpende plus stap je letterlijk binnen bij de cliënt. Jij haalt energie uit goede zorg en stimuleert zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van cliënten. Met jouw zorg en betrokkenheid draag je eraan bij dat zij kunnen doen wat belangrijk voor hen is. Kortom, jij doet werk dat onmisbaar is voor onze cliënten en levert een belangrijke bijdrage aan onze waardevolle en professionele zorgverlening.

Je werkt in een zelfstandig team en naast de cliëntenzorg heeft elke collega ook een taak om het buurtteam goed te laten functioneren. Dit kan bv. een taak zijn in de planning, een inhoudelijk aandachtsgebied of het doen van de bestellingen.

Over het team:
Het werkgebied van ons team strekt zich uit van Udenhout en Biezenmortel, tot in de buitengebieden.

We werken samen met 17 collega's, divers in leeftijd, functieniveau en karakter. Samen zijn we een hecht, gemotiveerd, creatief team en houden van gezelligheid. Als team gáán we ervoor om onze cliënten de zorg te bieden die bij hen past.

Jouw werkdag

Over jou
  • Je beschikt over een Helpende Plus (MBO niveau 2).
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook graag onderdeel van een team.
  • Je beschikt over kennis en richtlijnen van hygiëne.
  • Je bent in staat fysieke werkzaamheden te doen.
  • Je bent collegiaal en vriendelijk naar cliënten toe.
  • Je hebt ervaring met het verrichten van hulp bij dagelijkse activiteiten.

Bij Thebe Wijkverpleging werken we in zelfstandige teams. De verantwoordelijkheid voor de zorgverlening ligt bij jou als helpende plus en je directe collega’s in je team. Dat spreekt je aan en daarbij voel je je thuis. Je werkt binnen je eigen kleine buurtteam samen met zo’n 17 andere zorgcollega’s en een manager op afstand. Dat betekent veel vrijheid en zelfstandigheid. Je werkt digitaal met een IPad.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.285,77 - max. € 3.013,60, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Nicole Notenboom, telnr. 06-22530912 ,Joelle Schepens, telnr. 06-2060410 of Armanda Melis - Maijen op 0643285582

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Archipel Thuis BV

Vakantiebaan in de thuiszorg

Eindhoven
In overleg
Máxima MC

Vrijwilliger dialysecentrum

Veldhoven
0 - 4 uur