zoekt een

MBO verpleegkundige (CNR)

De Cognitieve Neuro Revalidatie (CNR) binnen Thebe Heilaarstaete geeft behandeling aan mensen waarbij sprake is van complexe gedragsproblematiek en revalidatie. Ben jij een verpleegkundige met kennis of affiniteit met de doelgroep NAH+/CNR of heb je interesse om hier een scholing voor te volgen? Wil jij graag een bijdrage leveren aan het revalidatieproces van de tijdelijke bewoners?

Dan is dit iets voor jou!
Met jouw gespecialiseerde kennis als MBO verpleegkundige op dit gebied weet jij in te spelen op het gedrag van de bewoners, wat voort komt uit niet aangeboren hersenletsel (NAH+). Samen met de bewoners, hun naasten en andere disciplines bied je passende zorg.

Door de wensen en behoeften van de tijdelijke bewoners te respecteren, zorg je ervoor dat ze hun dagen op een prettige manier kunnen leven. Zo creëer je een veilige omgeving, waarbij dagelijkse bezigheden samen met de bewoners worden vormgegeven.

Locatie:

De splinternieuwe locatie Thebe Heilaarstaete is begin 2024 in gebruik genomen. Hier leveren we samen met GGz-Breburg specialistische zorg voor de GGZ, GP, NAH+, CNR en Korsakov doelgroepen. Thebe is bezig om zich te ontwikkelen tot een Regionaal Expertise Centrum voor mensen met NAH+. Dit o.a. op onze locatie Heilaarstaete. De Cognitieve Neuro Revalidatie (CNR) maakt hier onderdeel van uit. Het biedt mensen met complexe gedragsproblematiek mogelijkheid tot revalidatie in een van de 10 kamers met eigen sanitair. Na de behandeling keert men weer terug naar huis of naar een andere passende woonomgeving.

Mogelijkheden om te ontwikkelen

Jouw kennis en ervaring als verpleegkundige kun je bij ons in de praktijk brengen. Daarnaast blijf je continu op zoek gaan naar verbeteringen en nieuwe inzichten en wil je jezelf steeds verder ontwikkelen met je collega’s. Er zijn veel mogelijkheden om verder te groeien als professional. Dat moedigen we ook zeker aan. En heb je nog niet veel kennis en ervaring? Dan helpen wij je daar graag aan.

Over jou
De functie van MBO verpleegkundige Revalidatie past bij jou als:
 • Je een afgeronde MBO opleiding verpleegkundige en een BIG-registratie hebt.
 • Je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel hebt.
 • Je graag wilt werken met de doelgroep complexe gedragsproblematiek.
 • Je goed zelfstandig kunt werken maar ook sterk bent in samenwerken met collega's en andere disciplines.
 • Je bekend bent met EDB en foutloos leren, of je hierin wilt verdiepen.
 • Je geduldig, observerend en analyserend bent.
 • Je pro actief en initiatiefrijk bent.
 • Je flexibel bent.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
 • Een fijne werksfeer
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.695,33 - max. € 3.848.27, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt de vacature van MBO verpleegkundige Revalidatie jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Yvonne Huijben (coördinator zorgteams) via telnr. 06 25076731.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures