Stage vrijetijdsbesteding - Boxtel

Wil jij bouwen aan de toekomst van onze jongeren en die van jezelf? Kom dan bij ons stage lopen!

Vanaf september 2024 bieden uitdagende stageplekken voor MBO en HBO stagiaires bij onze locatie de La Salle. Er zijn stageplekken beschikbaar op de vrijetijdsbesteding voor minimaal 16 uur en maximaal 32 uur per week.

Over de functie
Je ondersteunt bij het zorg dragen voor recreatie en vrije tijdsbesteding van kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking en bijkomende gedrags- of psychiatrische problematiek. De doelgroep is tussen de 6 en 23 jaar oud.

Je ontwikkelt, organiseert en voert activiteiten onder begeleiding uit die zowel op recreatie als op behandelingsondersteuning gericht kunnen zijn. Je biedt begeleiding aan cliënten hierbij, op zo'n manier dat dit een positieve bijdrage levert aan het welzijn en welbevinden van de doelgroep. Je bent een teamplayer maar kan ook zelfstandig werken. Je toont initiatief, bent creatief, deelt ideeën en kan hier uitvoering aan geven. Dit allemaal ter ondersteuning en onder begeleiding van je collega's.

Over de locatie
De La Salle is het orthopedagogisch behandelinstituut van Koraal in de regio Noordoost-Brabant. De La Salle biedt behandeling, zorg en ondersteuning aan jongeren met een licht verstandelijke beperking, gecombineerd met gedragsproblematiek of een psychiatrisch probleem. De jongeren zijn tussen 6 en 23 jaar. De centrumlocatie van De La Salle in Boxtel is een zogenoemde drie leefsferen voorziening. Koraal biedt op deze locatie ook onderwijs (VADA College),begeleiding naar arbeid via Sterk in Werk en vrije tijdsbesteding.

Jij!
  • Je staat stevig in je schoenen.
  • Je bent consequent, stressbestendig, geduldig, flexibel, oplossingsgericht en creatief.
  • Je bent bereid wisselende diensten te werken: overdag, ’s avonds, weekenden, feestdagen en (school)vakanties. Je ontvangt een rooster voor een langere periode waarbij rekening wordt gehouden met de dagen waarop je naar school moet. Natuurlijk heb je vakantiedagen maar die vallen niet altijd gelijk met de schoolvakanties.
  • Je volgt een Hbo-opleiding: Social Work of Pedagogiek bij voorkeur met uitstroomprofiel Jeugd. Of een MBO opleiding: Maatschappelijke zorg of persoonlijk begeleider.
  • Je zoekt een stage voor minimaal één schooljaar, een gekoppelde stage van anderhalf jaar is ook mogelijk.

Wat bieden we?
We bieden een uitdagende stageplek waar collega’s en jongeren ontzettend veel van elkaar kunnen leren. Je wordt begeleid door een professional. Je stage start in september 2024 en je onvangt een stagevergoeding conform CAO.

Praktisch
Voor meer informatie, neem contact op met Wendy van Kreij (praktijk- en opleidingscoördinator) via het mailadres; werkenenlerenNOB@koraal.nl.

Reageren
Ben je geïnteresseerd? Solliciteer voor 15 april via het contactformulier op www.werkenbijkoraal.nl/vacatures (sollicitaties die per e-mail binnenkomen worden niet in behandeling genomen).

Onderdeel van de selectieprocedure is een meeloopdag.

Contact

solliciteren regio NOB Koraal
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Regionaal Autisme Centrum

Autismebegeleider B regio Son en Breugel

Helmond
24 - 28 uur
Amarant

Persoonlijk begeleider complex jeugd

Tilburg
28 - 36 uur
Oktober

Sociaal Agoog - De Hoevenakkers

Waalre
12 - 16 uur