zoekt een

Vakantiekracht huishoudelijke dienst

Vakantiekracht huishoudelijk medewerker.

Wat ga je doen?

Functieomschrijving
Als huishoudelijk medewerker zorg je ervoor dat er wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden volgens het onderhoudsschema van openbare ruimten, de sanitaire voorzieningen, het legen van pedaal- en afvalemmers en verwijderen van het vuilnis tot het takenpakket. Er wordt gewerkt volgens protocollen en procedures van de huishouding. Als huishoudelijk medewerker draag je bij aan een optimaal woon- en leefklimaat. Je voert zelfstandig de uitvoerende werkzaamheden uit. Daarnaast beschik je over sociale vaardigheden om collega’s, bezoekers en bewoners te woord te staan. Het is hierbij belangrijk om goed naar de ander te luisteren.

Wie zoeken we?

Wat breng jij?
Wij zijn opzoek naar medewerkers van 16 jaar of ouder voor in de vakantieperiode in de weken 29, 30, 31, 32 en 33.
Je ben positief ingesteld en hebt oog voor de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van de cliënt of bewoner. Je bent tactvol in de omgang met collega’s en het werken in teamverband. Je kunt verantwoordelijkheid dragen voor de kwaliteit van het werk door nauwkeurig en oplettend te werken.

Wat bieden we je?

Jouw arbeidsvoorwaarden
Bij Sint Jozefoord kom je te werken op een unieke werkplek met een warme sfeer. We zijn een kleinschalige zorgorganisatie in een prachtige bosrijke omgeving. Bij ons is er ruimte voor echte persoonlijke aandacht voor de cliënten. Je krijgt alle ruimte om je mening te geven en mee te denken, graag zelfs! Iedereen bij Sint Jozefoord mag er zijn, daardoor is er een grote onderlinge verbinding.
Verder kun je rekenen op:
  • Uren in overleg.
  • een salaris conform CAO VVT (FWG 15) .

Kom jij bij ons werken?

Solliciteren

Solliciteren kan via www.werkenbijjozefoord.nl

Liever eerst nog wat meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact op met Jose van Niftrik. (Manager huishoudelijke zorg) Je bereikt haar via onze receptie op 073 534 23 42.

Contact

Jose van Niftrik - Schouten
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Reinier van Arkel

Cateringmedewerker

Vught
16 - 20 uur
Rivas Zorggroep

Coördinator facilitaire services

Gorinchem
In overleg
ASVZ

Huishoudelijk medewerker

oisterwijk
16 - 24 uur