Ervaren doktersassistent Huisartspraktijk Conservatoriumlaan in Tilburg

PrimaCura Netwerkzorg regelt in samenwerking met de zorgverleners in de regio Midden-Brabant de chronische zorg voor patiënten. Deze zorgverleners hebben een contract met PrimaCura.

Eén van onze aangesloten huisartsenpraktijken: Huisartsenpraktijk Conservatoriumlaan is op zoek naar een een gediplomeerd doktersassistente om ons top team voor minimaal 3 tot maximaal 5 dagen in de week te versterken.

Huisartsen Conservatoriumlaan zoeken een harde werker en teamplayer die waarde hecht aan een fijne samenwerking. Iemand die nog ontroerd kan raken van een dankbare patiënt. Een doktersassistent die ook een fijn mens is voor de patiënt en haar collega’s. De sfeer is bij ons goed, het werk is afwisselend (balie, telefoon, verrichtingen etc.), de patiënten lief en dankbaar en de huisartsen hebben aandacht voor je als medewerker. Als kers op de taart zijn we in 2023 verhuisd naar een schitterend nieuw gebouwd gezondheidscentrum met ergonomische werkplekken, praktische inrichting, goede klimaatbeheersing, parkeren voor de deur en nog veel meer fijns.

Huisartsen Conservatoriumlaan bestaat uit een hecht en stabiel team van 3 huisartspraktijken die samen één team vormen. Bij ons staat in alles de zorg voor de patiënt centraal. Dat kan alleen als je op elkaar kan vertrouwen en bouwen. 

Als jij die fijne collega bent zorgen we goed voor je :

  •  We bieden je een contract voor in aanvang bepaalde tijd (1/2 jaar) met vooruitzicht op verlenging of een vaste aanstelling.
  •  De werkdagen stellen we met elkaar in goed overleg vast. We zoeken iemand voor 3 tot 5 dagen in de week.
  •  Met de salariëring en arbeidsvoorwaarden volgen we de CAO
  •  We zoeken een doktersassistent met ervaring.

Wil je eens zien hoe het er bij ons aan toegaat? Wat je ontwikkelkansen zijn als je bij ons start als doktersassistent? Wij willen je graag zien en spreken maar geven jou dan ook de kans ons beter te leren kennen. Kom daarom eens een dagdeel met ons meelopen. Dan snijdt het mes aan twee kanten, wij leren jou beter kennen en jij ons.

Nieuwsgierig geworden? Bel ons dan vandaag nog. Dat mag vrijblijvend 7 dagen per week vanaf 8 uur tot 22 uur ’s avonds op 0623145837 (Robert Ellenbroek) of Jabicke Otten (Praktijkmanager 0651978405). Het gesprek blijft tussen ons, we praten elkaar bij en maken indien gewenst een vervolgafspraak.

Contact

Jabicke Otten
Praktijkmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Huisartsencoöperatie West-Brabant

Doktersassistent(e) gezocht in Roosendaal

Roosendaal
Parttime
Sint Jozefoord

Medewerker transport / keukenassistent

Nuland
20 - 24 uur
tanteLouise

Vakantiekracht 2024 Zorg met zorgopleiding

Woensdrecht
In overleg