zoekt een

Persoonlijk Begeleider Wonen Complex, Steenselwijk 10

Wie kan er nu zeggen dat hij door middel van zijn werk echt een bijdrage levert aan het geluk van anderen? En wie kan er nou tijdens zijn werk af en toe lekker een rondje gaan fietsen? Nou wie weet ben jij die persoon wel! Wij bieden jou een te gekke baan waarbij je zelf mee mag bepalen hoeveel uur je komt werken.

Werkplek
De woning ligt op woonpark De Donksbergen. Op deze locatie wonen 9 cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De cliënten variëren in leeftijd tussen de 19 en 67 jaar en hebben een complexe zorgvraag. Zo komen er hechtingproblematieken, autisme, psychiatrische ziektebeelden en gedragsproblemen voor. 
Wat hebben de cliënten nodig:  
Wij zijn op zoek naar een Persoonlijk Begeleider die houdt van sfeer, zorgzaamheid, rust en duidelijkheid. Wij zoeken iemand die ons helpt relaties aan te gaan met anderen, invulling geeft aan onze tijd op de momenten dat we dat zelf niet kunnen en het voor en mét ons gezellig maakt. Ook is het fijn als je dingen die er om ons heen gebeuren voor ons vertaalt, zodat wij begrijpen wat er gebeurt. Je moet duidelijk zijn, er zijn als we het niet meer begrijpen en durven te vertellen hoe we het dan wel gaan doen.

Functie
Als Persoonlijk Begeleider draag je zorg voor het opstellen van het persoonlijk plan van de aan jou toegewezen cliënten. Samen met de cliënt, je collega’s en andere betrokkenen stem je de inhoud van het plan af op de behoeften van de cliënt. Binnen het team maak je de doelen en richtlijnen uit het persoonlijk plan bespreekbaar. Je geeft je collega’s feedback op de uitvoering en ondersteunt je collega’s daar waar nodig. Daarnaast draag je zorg voor een regelmatige evaluatie van de plannen in samenspraak met alle betrokkenen. 
Naast de taken die je hebt rondom het persoonlijk plan begeleid en verzorg je de cliënten volgens de richtlijnen die staan beschreven in het persoonlijk plan van de cliënt. Ten slotte behoort het uitvoeren van diverse werkzaamheden op het gebied van praktische ondersteuning binnen het team, zowel algemeen als cliëntgericht, tot je taak en draag je zorg voor de nodige overdracht en verslaglegging.

De cliënten van Steenselwijk 10 hebben baat bij structuur en bij iemand die hen onvoorwaardelijk steunt, ondanks hun moeilijk verstaanbaar gedrag. De cliënt staat altijd centraal en de begeleidingsstijl kan daarom verschillen. Zo is de een gebaat bij intensieve begeleiding en de ander misschien meer bij veel vrijheden. Het is mogelijk dat je te maken krijgt met tegenstrijdig gedrag of agressie.

Wij bieden jou

 • Een zorgzaam en gezellig team met 3 vaste begeleiders en 7 periode opdrachten die met warme zorg samen hard werken voor de cliënten
 • Een jaarcontract voor 25 tot 32 uur per week (afhankelijk van jouw wensen)
 • Vooruitzicht op contractverlenging voor onbepaalde tijd
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 45 van minimaal €2766,- en maximaal €3861,- bruto per maand. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring
 • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT
 • 2-daags introductieprogramma
 • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing
 • Toegang tot meer dan 100 online-trainingen
 • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting

Wij vragen
Je bent in het bezit van een relevant diploma niveau 4. Wij vinden het daarnaast van belang dat je enthousiast bent over het werken in deze functie en dat je beschikt over de juiste competenties en eigenschappen om deze functie goed uit te kunnen voeren.

 • Iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat en eigen visie durft uit te spreken
 • Iemand die hard werken leuk vindt en voor wie een goede sfeer belangrijk is
 • Een positieve instelling en een goede dosis humor
 • Iemand die initiatief neemt in werkzaamheden en problemen als een uitdaging ziet
 • Een teamplayer die flexibel is en met een open persoonlijkheid
 • Iemand die zorg kan bieden maar ook nabijheid
 • Een goede fietsconditie. Dit i.v.m. rondjes “rondweg” fietsen met cliënten

Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet.

Over de organisatie
Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Solliciteer
Je kunt bij ons solliciteren door je cv te uploaden. Een motivatiebrief is niet nodig. Binnen drie werkdagen nemen wij contact met je op. Je kunt solliciteren via de button op deze pagina. Wij ontvangen je reactie graag uiterlijk 27 maart 2024.

Voor inhoudelijke vragen neem contact op met Yvonne Raaijmakers (Teamleider) via 06-23979457.

Vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg en daarbij horende vergewisplicht, zijn wij verplicht om te controleren of een nieuwe medewerker geschikt is om zorg te verlenen aan onze cliënten. Deze screening is onderdeel van ons selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Werving & Selectie
Consulent Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGz Breburg

Begeleider MBO - ART

Tilburg
24 - 36 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Re-integratie adviseur

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur