zoekt een

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige | gebied 6

Maak het verschil
Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) sta je middenin de eigen omgeving van onze cliënten. Jij vervult een belangrijke rol in de coördinatie en uitvoering van complexe behandelplannen. Je werkt daarbij nauw samen met andere hulpverleners en netwerkpartners en bent voor de cliënt en diens netwerk een belangrijk aanspreekpunt.

De functie van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV):

 • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van behandelingen omdat deze in duo- behandelaarschap plaatsvinden. Je geeft hierbij advies en overlegd met andere hulpverleners, met inachtneming van je eigen professionele verantwoordelijkheid.
 • Je zorgt voor een goede afstemming met de cliënt en diens netwerk/ondersteuningssysteem.
 • Je voert regie uit over behandelingen op basis van je kennis en ervaring en werkt volgens gespecialiseerde methodieken.
 • Je dient depots/medicatie toe op voorschrift van een arts of verpleegkundig specialist.
 • Je informeert verwijzers, hulpverleners en indien nodig andere betrokkenen over de voortgang en resultaten van de behandeling.
 • Je houdt (cliënten)dossiers en administratieve taken die voortvloeien uit je functie bij, inclusief schriftelijke rapportages, verslagen, behandel beoordelingen, eventuele overdrachten en ontslagbrieven van cliënten.
 • Je evalueert en rapporteert over de voortgang en resultaten aan het multidisciplinaire behandelteam.
 • Je levert een bijdrage aan het kwaliteitsbeleid op beleidsniveau, en betrokkenheid bij zorgontwikkeling.

Jouw toekomstige werkplek en team
Je komt te werken in gebied 6. Dit betreft omgeving Stratum, Tongelre. 
Je gaat werken in een ambulant behandelteam met collega's van verschillende disciplines. Je werkt nauw samen met de begeleidingsteams die net als jij in het zuiden (Stadsdelen Stratum en Tongelre) van de stad werkzaam zijn. Je werkruimte bevindt zich aan de Tongelresestraat 483 in Eindhoven.

Jouw achtergrond
Jij... 

 • Hebt een afgeronde SPV-opleiding met BIG-registratie;
 • bent flexibel, stressbestendig en tactvol. Tevens beschik je over een dosis overtuigingskracht en kun je de-escalerend werken;
 • bent in staat om (dagelijkse) structuur te bieden en weet dat te combineren met het creatief meebewegen in de belevingswereld van cliënten en hun naasten;  
 • hebt plezier in het werken met anderen en wilt met een positieve insteek bouwen aan de toekomst in een dynamisch en afwisselend werkveld;
 • bent een teamplayer waarbij je het geven en ontvangen van feedback ziet als een vanzelfsprekendheid in de ontwikkeling van de professionaliteit van het team en van jezelf. Daarnaast zie je het belang van humor in je werk met cliënten en zet je samen met je collega's graag een professionele en gezellige werksfeer neer;
 • hebt ervaring in de psychiatrie, maar wanneer je dit niet hebt is affiniteit met de doelgroep een must.

Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 55: minimaal € 3.076 - maximaal € 4.785 op basis van een 36-urige werkweek.
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan.
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Gijs Welten (teamleider) via telefoonnummer 06-20617909.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 13 mei 2024. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

TWB, Thuiszorg West-Brabant

Traineeship hbo-verpleegkundige in de wijkverpleging

Bergen op Zoom
32 - 36 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Verpleegkundige in opleiding tot specialist (vios)

's-Hertogenbosch
28 - 32 uur