zoekt een

(Trainee) Manager Behandeling Divisie Forensische en Intensieve Behandeling

Maak het verschil
De functie
De divisie Forensische en Intensieve Behandeling is onderdeel van GGzE. Binnen deze divisie onderscheiden we De Woenselse Poort en de Kliniek Intensieve Behandeling (KIB). De Woenselse Poort is een grote regionale en landelijke aanbieder van forensische zorg. De KIB biedt civielrechtelijke zorg en bestrijkt het zorggebied regio Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en een deel van Flevoland.

Voor bovengenoemde eenheden zijn wij op zoek naar een besluitvaardige en enthousiaste manager met een inhoudelijk profiel. De portefeuille richt zich op zowel de forensische, civielrechtelijke en vrijwillige zorg binnen de Divisie. Binnen de Divisie wordt nauw samengewerkt met de collega’s die portefeuilles hebben gericht op de andere zorgeenheden en bij afwezigheid van die collega’s wordt er breed voor elkaar waargenomen.

GGzE biedt de beste zorg aan mensen die kampen met psychiatrisch en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 12.500 mensen - jong en oud - uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wat voor iemand de beste zorg is, stemmen we af op de persoon. We investeren in een gastvrije omgeving waar mensen zich op hun gemak voelen.

Mensen komen bij GGzE om hun klachten te verminderen. Daar hebben we beproefde behandelingen voor. Maar we kijken verder dan de klachten. Samen met de cliënt en zijn of haar directe omgeving zetten we ons ervoor in om het dagelijks leven aangenamer te maken. Onze ambitie is dat ieder mens mee kan doen aan het dagelijks leven, op een manier die bij hem of haar past.

Wat zijn jouw taken?
Heb je visie op leiderschap? Ben je geïnteresseerd in het helpen door ontwikkelen van goede zorg met een gespecialiseerd team? Wil je werken in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling aangemoedigd en ondersteund wordt? GGzE laat mensen groeien! Daarom zijn we op zoek naar leidinggevenden die daar op eenzelfde manier mee bezig zijn. Ben jij diegene die wij zoeken? Lees dan verder en laat ons weten dat je interesse hebt in onderstaande vacature.

Let op: Het managementteam van de divisie Forensische en Intensieve Behandeling staat er ook voor open om een collega de ruimte te geven om te groeien in het vak van inhoudelijk leidinggevende. Vandaar dat het ook mogelijk is om te solliciteren voor een trainee-positie binnen deze zorgdivisie. Dan zijn de taken aangepast en zal er sprake zijn van een groeimodel om in twee jaar tijd naar de volwaardige eigenstandige rol als Manager Behandeling toe te werken.

Jouw toekomstige werkplek en team
De Divisie Forensische en Intensieve Behandeling
De gehele Divisie biedt zorg aan 500 ambulante cliënten en 250 klinisch opgenomen cliënten (waarvan 175 met een strafrechtelijke achtergrond en 75 met een civielrechtelijke achtergrond). Dat maakt dat je als manager in staat moet zijn vanuit een overstijgende (zorg)visie te functioneren. Leidinggevende ervaring is hierbij nodig, of moet worden opgebouwd. Je inspireert, initieert en bestendigt ontwikkelingen. Je visie en persoonlijke leiderschapsstijl creëert nabijheid voor teams indien nodig en geeft ruimte aan eigenaarschap indien mogelijk. Hiërarchisch geef je met jouw duale (bedrijfsvoerende) partner leiding aan de teamleiders en regiebehandelaren die een richtinggevende/aansturende rol hebben naar de multidisciplinaire teams. Vaak heb je naast leidinggevende taken, ook taken in de coaching, supervisie en/of werkbegeleiding van nieuwe collega’s of collega’s in opleiding.

Je stuurt op tactisch en operationeel niveau. Dit doe je in nauwe samenwerking met - en formeel onder- de aansturing van de Directie. Uiteraard heb je wel je eigen verantwoordelijkheden. Samen met de Directie wordt het Managementteam van de Divisie gevormd.

Tenslotte neem je deel/geef je leiding aan overlegvormen en projecten binnen het geheel van GGzE. De Divisie Forensische en Intensieve Behandeling opereert samen met de overige zorgeenheden van GGzE en vanzelfsprekend ook met externe ketenpartners. Je bent in staat om interne en externe netwerken en samenwerkingsverbanden te realiseren. Je draagt bij aan de positionering van GGzE en in het bijzonder van de Divisie.

Jouw achtergrond

Wij zijn bij voorkeur op zoek naar een Klinisch Psycholoog, GZ psycholoog, Verpleegkundig Specialist of Psychiater die wil werken in een energieke setting waar het gaat om de balans tussen behandelen en veiligheid. Er wordt aan wetenschappelijk onderzoek en innovatie gedaan, maar ook hierin willen wij samen met jou verder groeien.

Je bent een enthousiaste collega en ingeschreven in het BIG-Register. Er zijn faciliteiten om je herregistratie als specialist te ondersteunen. Je vindt het belangrijk om goede zorg te leveren aan cliënten binnen de psychiatrie en houdt van samenwerken binnen een multidisciplinair team. Daarbij heb je vaardigheden om de operationele en bedrijfsvoerende taken van de Divisie te verenigen met jouw inhoudelijke visie; het een kan niet los van het ander. Je hebt belangstelling en affiniteit met deze doelgroep. Persoonlijke ontwikkeling op meerdere gebieden wordt sterk gestimuleerd. Graag gaan wij een gesprek met je aan om te bekijken waar jij kansen en mogelijkheden ziet om jouw kennis te delen met ons en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 70/75/AMS (aangepast aan achtergrond en rol): minimaal € 4.785 - maximaal € 10.376 op basis van 36 uur.
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan.
  • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Julia Leong (manager behandeling) of Jeroen Kampkes (directeur behandeling) van de Divisie Intensieve en Forensische Zorg via telefoonnummer 06-58826731 (Directiesecretariaat, Esther Ehren).  

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 27 april 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures