zoekt een

Senior Verpleegkundige (nachtdienst)

Jij maakt het mogelijk!
Ben jij een avondmens en heb je hart voor de ouderenzorg? Ben jij ook in de nacht wakker en alert?

Als senior verpleegkundige heb jij ook tijdens de nachtelijke uren energie voor tien. Je zorgt ervoor dat onze bewoners de nacht zo goed mogelijk doorbrengen. Met jouw zorg en ondersteuning, volg je de op maat gemaakte afspraken of reageer je op een oproep van onze bewoners. Je verleent warme zorg en aandacht aan álle bewoners van Het Laar die zorg nodig hebben. Rust en stabiliteit zijn daarbij de belangrijkste pijlers.

Het Laar is op zoek naar een

Senior verpleegkundige (nachtdienst)
20-32 uur per week (w.v. max. 22 uur/wk. nachtdienst conform CAO)

Je neemt als senior verpleegkundige ook deel aan de verpleegkundige bereikbaarheidsdienst binnen Het Laar. Je adviseert bij zorginhoudelijke vragen van zorgcollega’s, ondersteunt in complexe zorgsituaties en coördineert en organiseert de zorgverlening bij onverwachte uitval van collega’s. In geval van een calamiteit ben jij degene die de coördinatie op je neemt. Met ondersteuning van een leidinggevende coördineer je dan de acties die nodig zijn.

Wij vragen
Een diploma verpleegkundige niveau 4. Met jouw inlevingsvermogen weet je bewoners een veilige en aangename nacht te bieden. Je stelt de verpleegkundige diagnose bij complexere gezondheids-, gedrags- en/of psychische problemen van bewoners en werkt samen met collega’s en (para)medische disciplines aan oplossingen. Je bewaakt het resultaat, de kwaliteit, veiligheid en continuïteit van de zorgverlening en voert waar mogelijk verbeteringen door. Het begeleiden en overdragen van kennis en vaardigheden aan collega’s behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Het omgaan met onverwachte situaties zie je als een uitdaging en dan toon je creativiteit en besluitvaardigheid.

Onze kernwaarden stijlvol, bruisend en verzorgd, passen bij jou.

Wij willen je laten kennismaken
Je hebt een breed scala aan werkzaamheden die uitdagend en afwisselend zijn. Als jouw kennis, ervaring en persoonlijkheid passen bij deze functie, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Ervaar zelf of deze functie bij je past en loop een keer mee. Dé beste manier om kennis te maken  met Het Laar en deze uitdagende functie!

Wij bieden
Een afwisselende en uitdagende baan in een fijne en leerzame omgeving waar je zelf mee mag denken en door ontwikkelen. Je maakt deel uit van een professioneel team waarin ieder lid belangrijk is. Je kunt gebruik maken van aantrekkelijke opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Inschaling  vindt plaats volgens de CAO VVT in FWG 45.  Reiskostenvergoeding, vakantiedagen, vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en de opbouw van een goed pensioen zijn conform de CAO VVT.

Werktijden
De nachtdiensten zijn van 23.00 – 07.15 uur.

Interesse?
Voor meer informatie bel of mail je met onze managers VVT telefoon 013-4567700. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de knop ‘solliciteren’ op onze website.

Het Laar
Is een stijlvolle woonzorgorganisatie. Alle vormen van zorg zijn beschikbaar, van een lichte steun in de rug tot en met intensieve verpleging en behandeling. Ook biedt Het Laar thuiszorg. We helpen ouderen zo te leven zoals ze dat zelf willen. Natuurlijk krijgen onze bewoners de beste verzorging en verpleging. Dat is de basis. Maar we zetten graag een stap of twee extra. Het Laar heeft veel aandacht voor dingen die het leven echt verrijken. Het Laar bruist: er is veel te beleven, ook voor onze wijkbewoners. Samen lekker eten, genieten van mooie optredens en films, een workshop bloemschikken, inkopen doen op de wekelijkse markt of een uitstapje ondernemen naar de stad. Als het kan, dan doen we het. Of je nu verzorgende, verpleegkundige of werkzaam in onze horeca bent, je maakt mogelijk dat bewoners het leven kunnen leiden wat ze willen.

Jouw kwaliteiten
Je bent creatief en vindingrijk
Je hebt analytisch vermogen en je werkt oplossingsgericht
Je bezit coachende vaardigheden
Je kunt goed samenwerken

Contact

Sandra Elings
Manager zorg
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

KinderZorg Bijzonder

(Kinder)Verpleegkundige niveau 4 (2 - 28uur)

Zeeland
In overleg
Laverhof

Opleiding tot verpleegkundige - BBL4

Schijndel
24 - 32 uur