zoekt een

Apothekersassistent(e), ziekenhuisapotheek

Binnen je functie draag je bij aan het veilig en doelmatig gebruik van geneesmiddelen binnen het ziekenhuis en de verpleeghuizen van Anna ouderenzorg. De medicatiebegeleiding wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met voorschrijvers en verpleegkundigen. Daarnaast worden geneesmiddelen voor-toediening-gereed gemaakt (VTGM t.b.v. oncologie, intensive care, thuiszorg, epidurale toediening e.d.).

Binnen het Anna Ziekenhuis is de apotheek onderverdeeld in 2 afdelingen: de ziekenhuisapotheek en de Anna apotheek. De Anna apotheek is een poliklinische apotheek die bedoeld is voor iedereen die medicijnen en/of advies nodig heeft en niet is opgenomen in het ziekenhuis. Vanuit de ziekenhuisapotheek wordt de farmaceutische zorg verleend aan de patiënten die worden of zijn opgenomen binnen de Anna Zorggroep.

Wat breng je mee?
Ben jij de enthousiaste en deskundige collega met passie voor het vak, die het visitekaartje wil zijn van onze ziekenhuisapotheek naar de patiënten waarvoor we zorgen, en de afdelingen waarmee we intensief samenwerken?

Je hebt:
  • Een diploma apothekersassistent(e)
  • Voorkeur ervaring in een ziekenhuisapotheek

Daarnaast ben je flexibel en communicatief vaardig. Betrokkenheid tonen en klantvriendelijk zijn is voor jou vanzelfsprekend. Je werkt nauwkeurig en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat bieden wij je?
  • Het betreft een baan voor 24-32 uur per week.
  • Marktconform salaris volgens Cao Ziekenhuizen, salarisschaal 40 (€ 2.541 - €3.658 bruto op basis van fulltime). Inschaling op basis van kennis en ervaring.
  • Toegang tot diverse trainingen via GoodHabitz voor continue persoonlijke ontwikkeling.
  • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden voor eigen doorgroeikansen.
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met opties zoals fietsplan, verlofsparen/kopen, en studiekostenregeling.

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Natasja Manders, afdelingsmanager bedrijfsvoering Apotheek of Jan Pieter Schouten, afdelingsmanager en ziekenhuisapotheker, via telefoonnummer 040-286 4858 of met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoonnummer 06-11652357.

Spreekt de vacature je aan?
Dan nodigen we je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Natasja Manders, afdelingsmanager.

De gesprekken worden in goed overleg met jou gepland.
Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

's Heeren Loo

Assistent begeleider

Druten
20 - 24 uur
Het Laar

Verzorgende 3-IG (voor de nacht)

Tilburg
Parttime