Verzorgende IG

Ben jij een zorgzaam type en draag jij de zorg een warm hart toe? Dan is werken bij Maaswaarden in de thuiszorg wel wat voor jou?! Ben je in het bezit van het juiste diploma en kun jij je vinden in onze kernwaarden; liefdevol, waardevol en respectvol? Twijfel dan niet langer en reageer!

Maaswaarden is een dynamische zorgorganisatie met locaties in Wijk en Aalburg, Andel, Nieuwendijk en Werkendam, daarbij wordt er wijkverpleging en WMO geleverd in de gemeente Altena en Drunen. Ontwikkelingsgericht en slagvaardig, een organisatie waar mensen elkaar kennen. Cliënten, familie, vrijwillige collega’s en zorgprofessionals streven naar een gelijkwaardige samenwerking, om zo een aantrekkelijke en vertrouwde woon/zorg/leefomgeving voor hun cliënten te creëren en een inspirerende werkomgeving voor hun medewerkers.

Maaswaarden is er voor de bewoners en cliënten en is er voor de familie, naasten en hun netwerk. Maaswaarden kijkt naar de kwaliteit van leven en wat de cliënt en bewoner zelf kan. Samen met de vrijwillige collega’s zorgen ze ervoor dat cliënten en bewoners zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. Dit kan alleen door maatwerk te leveren, door oog te hebben voor de ander en zorg te bieden vanuit het hart.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega Verzorgende IG 

Als Verzorgende IG bezorg jij, samen met je nieuwe collega’s, onze bewoners een fijne dag. De Verzorgende IG die wij zoeken is een echte professional met een hart voor de zorg. Het werken met ouderen die intensieve zorg behoeven en onbegrepen gedrag kunnen vertonen is jouw passie. Je houdt rekening met de gewoontes van de cliënten en zorgt dat ze zoveel mogelijk zelf de regie blijven houden. Omdat je hen door en door kent kun je de beste sfeer creëren en voor een zinvolle dag zorgen. Je denkt mee over de kwaliteit van onze zorg en de verbetering ervan. Je komt te werken in een leerteam waar je eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van nieuwe zorgcollega’s een positieve invloed hebben op jouw dagelijkse werkzaamheden.

Ben jij de Verzorgende IG die onze bewoners met hun beperkingen zovéél als mogelijk uit het leven laat halen? Dan ben JIJ de professional die WIJ zoeken!

Wat breng je mee:

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende (IG);
 • Als je in het bezit bent van een diploma EVV dan is dit een pré;
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar;De balans tussen werk en privé vinden we erg belangrijk. Reageer ook als je iets minder of juist iets meer uren per week wilt werken. In overleg komen hieraan uit;
 • Je bent betrokken en enthousiast om de zorg te bieden die je zelf zou willen ontvangen;
 • Je bent betrouwbaar, collegiaal, durft verantwoordelijkheid te nemen en bent oplossingsgericht;
 • Je bent zelfstandig, resultaatgericht, initiatiefrijk en accuraat;
 • Een flexibele en collegiale instelling;
 • Je voelt je verantwoordelijk, samen met je team, om de planning rond te krijgen.

Wij bieden: 

 • Je krijgt een salaris van min €2399,49 en max. €3502,58 (o.b.v. 36 uur) in overeenstemming met CAO VVT FWG 35/40;Indien je in het bezit bent van een EVV-diploma en EVV-taken uit gaat voeren dan word je ingeschaald in FWG 40;
 • Een prettige en open werksfeer in een omgeving waarin je echt wordt gewaardeerd;
 • We hebben zeer gezellige teams waarin een gedeelde zorgvisie voorop staat;
 • Een flexibele en collegiale instelling;
 • Je start met een jaarcontract. In principe wordt na dit jaar het contract verlengd voor onbepaalde tijd;
 • Een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie;
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid binnen je werkuitvoering;
 • Een uitstekende pensioenregeling via PFZW;
 • Vakantiegeld van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Mogelijkheid om het fiscaal voordelig te kopen van een fiets, deelnemen aan fitness of de aanschaf van cadeaubonnen en diverse producten via FiscFree;
 • Mogelijkheid tot deelname aan collectieve verzekeringen;
 • We zijn een platte organisatie met een betrokken management en bestuur;
 • Je krijgt volop gelegenheid tot persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Werken bij Maaswaarden:

Wij als Maaswaarden vinden het belangrijk dat onze medewerkers zoveel mogelijk plezier uit hun werk halen en dat er een gezonde werk-privé balans is. Wij proberen als werkgever in te spelen op de huidige maatschappelijke en sociale ontwikkelingen voor zowel de bewoners maar ook zeker voor ons personeel. Zo organiseren we bijvoorbeeld regelmatig werkoverleggen en (betaalde) trainingen om samen vooruit te kunnen blijven kijken en de beste zorg te bieden.

Reageren?
Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? We zien dan je sollicitatie graag tegemoet. Dit mag via de knop solliciteren. Mocht je eerst sfeer willen proeven om te kijken of Maaswaarden past bij jou? Neem dan contact op met Colinda van Giessen, teamleider afdeling de Oever, ook voor inhoudelijke vragen kan je bij Colinda terecht, op telefoonnummer 06-51935392

Een VOG op naam van Maaswaarden is een voorwaarde om bij ons te komen werken.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

(Persoonlijk) begeleider EMB/ Verzorgende IG/Verpleegkundige ...

's-Hertogenbosch
12 - 28 uur
Sint Anna

Verzorgende IG (Nachtteam)

Boxmeer
20 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur