zoekt een

Vakantiebaan voor studenten met zorgopleiding | 24 uur

Ben jij een student die een zorgopleiding volgt, heb jij al ervaring met de ouderenzorg in de praktijk en wil jij graag in de zorg vakantiewerk doen? Ben jij de gehele zomerperiode beschikbaar? Reageer dan snel!

Wat zijn de voordelen van deze vakantiebaan in de zorg op de revalidatie afdeling van Noorderkroon?

1. Je doet relevante werkervaring op
Tijdens je opleiding volg je lessen en loop je stages. Maar hoe is het nu om écht aan het werk te zijn? Door een vakantiebaan in de zorg te kiezen, leer je dit meteen. Je wordt niet in het diepe gegooid, want je krijgt de juiste begeleiding van je collega's. Je krijgt veel ruimte om liefdevolle zorg te geven op een manier die bij jou past. Afhankelijk van welke onderdelen jij in je opleiding al hebt afgerond, bepalen we samen je werkzaamheden.

2. Lekker verdienen
Je verwacht het misschien niet, maar je verdient als vakantiekracht bij BrabantZorg meer dan bijvoorbeeld in de supermarkt. Afhankelijk van je leeftijd, welke studie je doet en in welk jaar je zit word je ingeschaald volgens de COA VVT. Het uurloon is minimaal € 13,30.

3. Je werkt wanneer je wilt (ook buiten de vakanties)
Je wilt rondom de zomer natuurlijk ook tijd hebben voor leuke dingen en vakantie. Bij ons krijg je een 0-urencontract. Dit geeft jou de flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer jij wil werken. Ook buiten de zomerperiode ben je verzekerd van een bijbaan. Tentamens? Druk met studeren? Dan werk je even niet. Vrije weekenden? Schoolvakantie? Dan kun je lekker veel uren maken! Kortom: een baan die prima te combineren is met je opleiding en privéleven.

Dit ben jij
Jij bent 17 jaar of ouder en je volgt nu een zorgopleiding zoals bijvoorbeeld; Helpende (Plus), Verzorgende IG, Verpleegkundige mbo-4 of Verpleegkundige HBO-V. Daarnaast:
  • Ben je vanaf juni voor minimaal 24 uur per week beschikbaar (uren en werktijden in overleg);
  • Wil je al eerder starten? Dat kan ook. Je krijgt een 0 - uren contract voor de weekenden / avonden en andere schoolvakanties als bijvoorbeeld de Mei vakantie.

Let op! Voor deze vacature geldt: Volg je geen opleiding in de zorg? Dan kunnen we je sollicitatie helaas niet in behandeling nemen. We raden je dan ook af om te solliciteren op deze vacature.

Wil je weten of er een andere geschikte bijbaan of vacature voor vakantiewerk voor je is? Bekijk dan het vacatureoverzicht voor bijbanen of vakantiewerk of kom langs op ons vragenuurtje.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
  • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
  • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;
  • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Jeffrey ten Bokkel (Recruiter) via 06 51 34 77 09. Of voor inhoudelijke vragen met teammanager Nellie Govers via 06 20 93 15 41.

Recente vacatures