zoekt een

Verzorgende IG Somatiek

Mensgerichte zorg

Je bent gedreven om onze bewoners een zo gewoon mogelijk leven te laten leiden. Met jouw manier van begeleiden zorg je dat bewoners (opnieuw) het vertrouwen in zichzelf en hun omgeving terugkrijgen. Je bent constant op zoek naar de vraag achter het gedrag en houdt van een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Als verzorgende ig ben je onderdeel van een multidisciplinair team waarin je veel verantwoordelijkheden hebt en bent nauw betrokken bij de behandeling van de bewoners. Als persoon haal je energie uit het samenwerken met collega's. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de woongroep. Denk aan overdrachten, rapportages en begeleidingsgesprekken (zowel motiverende als stimulerende gesprekken). Ook voer je corrigerende gesprekken en je bent medeverantwoordelijk voor de volgende stap in het leven van de bewoner.

Wat ga je doen?
 • Je helpt de bewoners bij hun ADL-activiteiten.
 • Je ondersteunt bewoners bij de persoonlijke verzorging.
 • Je zorgt voor extra begeleiding van de bewoner als dat nodig is.
 • Je geeft input voor het zorgplan.
 • Je werkt zelfstandig en op een verantwoorde manier.
 • Je gaat actief op zoek naar oplossingen als je problemen signaleert.
 • Je regelt, waar nodig, aanvullende zorg en/of ondersteuning.
 • Je werkt samen met collega’s en betrekt familie en/of contactpersonen.

Waar ga je werken?
Tiendwaert aan de rand van Hardinxveld-Giessendam is een van onze middelgrote locaties. In deze kleinschalige woonlocatie vinden bewoners, die niet langer zelfstandig thuis kunnen wonen, een nieuw thuis. In Tiendwaert wonen 18 bewoners met een lichamelijke aandoening en 32 bewoners met een vorm van dementie. De bewoners met een lichamelijke beperking wonen zelfstandig in een eigen, ruim appartement. Ook kunnen zij naar de ontmoetingsruimte op de begane grond voor een kopje koffie, maaltijd of praatje met anderen. Verdeeld over huiselijke woongroepen, wonen 8 bewoners met dementie met elkaar samen, waar zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met hun normen, waarden, gewoonten en rituelen. Samen vormen zij een hechte gemeenschap.

Werken in de langdurige zorg gaat over warme, liefdevolle zorg voor en met bewoners en hun naasten. Samen met collega's in een hecht team. In een omgeving met kansen om te groeien als zorgprofessional. Benieuwd of Rivas en de langdurige zorg bij jou past? Bekijk deze video's en binnen 10 minuten weet je het. Onze collega’s én bewoners delen met jou wat werken bij Rivas zo bijzonder maakt! https://bit.ly/3klNiPo

Wie ben jij?
 • Je hebt minimaal het diploma verzorgende IG op mbo3-niveau.
 • Je bent Hepatitis B gevaccineerd.

Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat je goed bent in wat je doet. Dit krijg je er van ons voor terug.
 • Je verdient een salaris tussen de € 2399,49 en € 3256,53 bruto per maand op basis van 36 uur. Je krijgt vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
 • De functie is ingedeeld in FWG 35. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • Je krijgt een overeenkomst voor 24 uur per week.
 • Je tekent een vast contract.
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao vvt, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg en Benefits at Work).
 • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.

Heb je interesse?
Voor inhoudelijke informatie over deze functie neem je contact op met locatieleider Meinja van den Dool op 06 51 24 80 93. Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Monica Verweij (recruiter) op 06 83 26 52 70.

Deze vacature sluiten we zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden.
Je solliciteert binnen een minuut op deze vacature.

Contact

Monique Francina Verweij
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Comfor Zorg bv

Verzorgende IG

Bladel
16 - 32 uur
Annenborch

Verzorgende IG; flexibele werktijden mogelijk

Rosmalen
In overleg