Echoscopist

Werken bij één van de leidende diagnostische centra in Nederland. Dat wil jij toch ook? Bij Diagnostiek voor U staan een klantgerichte, persoonlijke benadering, kwaliteit en innovatie centraal. In een informele werksfeer, waarbij alle medewerkers voor elkaar klaar staan, krijg jij alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien. 

Op dit moment zoeken wij een:

 

Echoscopist

24-32 uur per week, Regio Eindhoven

 
Zo ziet de afdeling eruit
Je maakt onderdeel uit van het team Echoscopie waar 12 andere collega’s werkzaam zijn.  Binnen dit team wordt centraal en decentraal laagdrempelig medische diagnostiek uitgevoerd door (para)medisch personeel voor eerstelijnsaanbieders als huisarts en verloskundigen uit de regio.Korte toegangstijden, snelle rapportages naar de aanvrager, klantgerichtheid, een persoonlijke benadering van de klant en een kwalitatief goede uitvoering van de diagnostiek zijn hierbij uitgangspunt.

 
Dit zijn je taken
Je verricht onder eindverantwoording van een superviserend gynaecoloog echo-onderzoeken bij (zwangere) vrouwen, zoals de Zwangerschapsecho, ETSEO, TTSEO en gynaecologische echo. Je bent tevens verantwoordelijk voor de rapportage aan de aanvrager en de validatie van de rapporten.

 

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken een enthousiaste, flexibele collega die affiniteit heeft met de doelgroep en in staat is zelfstandig de onderzoeken te verrichten. Je hebt geen bezwaar om op verschillende locaties te werken Je beschikt over vaardigheden om efficiënt te communiceren en doelmatig te werken. Je bent nauwkeurig, stressbestendig, pro-actief, flexibel en beschikt over probleemoplossend vermogen. Bij deze functie is ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking een vereiste.

Dit staat op je cv:

  • Je bezit minimaal een HBO-diploma op medisch gebied, bij voorkeur verloskunde.
  • Tevens ben je in het bezit van het diploma/certificaat van de basisopleiding echoscopie voor verloskunde en TTSEO en je hebt ruime ervaring met het maken van deze echo’s.
  • Je bent in het bezit van het diploma/certificaat van ET SEO en van gynaecologische echo of bent bereid om hiertoe te worden opgeleid
    Een Verklaring Omtrent het Gedrag is vereist en dient te worden aangevraagd en/of overlegd vóór indiensttreding. 

Dit mag je van ons verwachten 

  • Inschaling vindt plaats conform FWG 3.0 salarisschaal 55 van de CAO-Ziekenhuizen. Daarnaast ontvang je 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Leuk om te weten, in juni komt er nog een salarisverhoging bij van 5%; 
  • Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je maakt samen met je leidinggevende een persoonlijk plan; op welke punten wil jij je ontwikkelen en hoe gaan we hiermee aan de slag. Je krijgt alle vrijheid bij het indelen van je werkzaamheden. 
  • Wij vinden het belangrijk om nieuwe medewerkers goed te ontvangen. Dit doen wij met een uitgebreide onboarding (o.a. een onboardingapp). Je krijgt de eerste maanden voldoende tijd om de organisatie en je collega’s te leren kennen; 
  • Prettige werksfeer;
  • Goede begeleiding door een vaste medewerker/buddy;

Heb je een vraag over deze vacature?

Jorinde Panken (Teamleider Cliëntenonderzoek)  staat je graag te woord. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-25652321

Enthousiast?

Je motivatiebrief en curriculum vitae ontvangen we graag. Sollicteren kan op onze website via de paarse sollicitatiebutton. 

Acquisitie wordt naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Zorgokee B.V

Begeleider Kind & Jeugd, met aandachtsgebied

Tilburg
20 - 28 uur
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg