zoekt een

Slaapwacht/zorgondersteuner

Ben jij diegene die graag wat bij wil verdienen? Terwijl je slaapt. En vind je het leuk om je steentje bij te dragen binnen de gehandicaptenzorg?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Met wie ga je werken?
Het is jouw taak om cliënten te woord te staan die ‘s nachts mogelijk vragen hebben die met spoed beantwoord moeten worden en dus niet kunnen wachten tot de volgende morgen. Uit ervaringen kunnen we zeggen dat dit zelden voorkomt. Je geeft een overdracht aan de zorgmedewerker die in de ochtend weer aanwezig is. Bij calamiteiten is er altijd iemand telefonisch bereikbaar. De locatie Wildeman in Hilvarenbeek is een woning met 13 ruime appartementen en een tiny house. Er is 1 gezamenlijke huiskamer. Er wonen 15 volwassen cliënten met de leeftijd variërend van 21 tot 68 jaar, dit zijn zowel dames als heren.

De aanvangstijd is 23.00 uur tot 07.00 uur. Je werktijden liggen tussen de maandag en donderdag. Je slaapt gemiddeld 2 nachten per 2 weken. Het is de bedoeling dat je van 23.00 uur tot 7.00 uur gaat slapen. Mocht je in geval van nood wakker gemaakt worden, gelden de regels van de CAO. In de CAO lees je meer over de regeling voor slaapdiensten.

Samen met je collega zijn jullie verantwoordelijk dat de diensten ingevuld worden per maand. Daarin krijg je dan alle vrijheid.

Dit ben jij
Kunnen we de zorg voor onze cliënten in de nacht aan je toevertrouwen? Als slaapwacht ben je gedurende de nacht aanwezig en slaap je op onze woonlocatie op de wildeman in hilvarenbeek. Wat wij verwachten van jou is dat je stressbestendig en nuchter van aard bent. Je vind het dus geen probleem om ´s nachts alleen op de woonvoorziening te slapen. Ook ben je flexibel inzetbaar, hierbij ben je gemiddeld 1 nacht per week beschikbaar. Ben je bezig met een zorgopleiding en wil je slapend extra bijverdienen? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 16 uur per 4 weken.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.027,- en € 2.766,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Vakantie-uren en balans verlof uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na jouw proeftijd gebruik maken van onze extra beloning in het arbeidsvoorwaardenpakket. Je kunt zelf kiezen van welk voordeel je wil genieten. Denk hierbij aan jouw maandelijkse sportabonnement of een nieuwe tablet of (elektrische) fiets. Kijk waar jij blij van wordt en geef het jezelf cadeau!

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

slapend je geld verdienen

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je bent minimaal 18 jaar oud.
  • Je hebt kennis van en/of affiniteit met de doelgroep (door opleiding of ervaring).
  • Je hebt een BHV certificaat of bent bereid om deze te behalen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Diana van Boxtel (teamleider) via 06-83148157

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Diana van Boxtel - Hennen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorgokee B.V

Begeleider Kind & Jeugd, met aandachtsgebied

Tilburg
20 - 28 uur
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
tanteLouise

Zorgstudent, Locatie De Nieuwe Haven

Bergen op Zoom
In overleg