Helpende (Plus) voor de afdeling Verpleging PG of afdeling somatiek

In het centrum van Maarheeze ligt zorgcentrum Marishof.
Dit moderne en uiterst sfeervolle gebouw is van alle gemakken voorzien. Er zijn mogelijkheden om als Helpende PLus aan de slag te gaan op onze warme, belevingsgerichte verpleegafdeling PG of op de afdeling somatiek.


Wat wij vragen
Wij zoeken nieuwe collega's die het diploma helpende (plus) niveau-2 hebben richting zorg en welzijn. Enige (stage)ervaring in de ouderenzorg is gewenst. Dus: ben jij zelfstandig, betrokken, tactvol, hulpvaardig en gewoon heel erg aardig? Solliciteer dan op deze functie waarin geen dag hetzelfde is. Heb jij ervaring met gedragsproblematiek? Dat is mooi meegenomen. Geen ervaring op dit gebied? Geen probleem! We helpen jou. Ervaring kun je immers opdoen. Wij vragen de bereidheid om flexibel te zijn en wisselende diensten te werken (zeven dagen per week, alle diensten).

Wat ga je doen?
Kun jij mensen stimuleren om de grens een beetje te verleggen? Weet jij op het juiste moment de juiste dingen te zeggen? Of te doen? Ben je geduldig? En weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inhoudelijk hoeven we jou denk ik helemaal niet te vertellen wat je functie inhoudt, maar voor de zekerheid nog even in het kort:
  • Als Zorgprofessional verleen je de best mogelijke basiszorg en begeleiding aan de bewoners en draag je zorg voor een fijn en veilig woonklimaat. Je maakt deel uit van een fijn team en krijgt de ruimte om echt contact te maken met de bewoners.
  • Je hebt een belangrijke signalerende rol: als jou zaken opvallen of wanneer je het gevoel hebt dat er iets niet klopt of anders kan, dan pak je dat op met je collega’s en leidinggevende.
  • Als Helpende Plus mag je, naast de basiszorg, ook medicatie toedienen en bied je medische hulp, zoals wondverzorging en hulp bij een katheter of stoma wanneer relevant.

Wat wij vragen
Een open deur, maar toch: wij zoeken een collega die zijn of haar diploma voor Helpende Plus of Zorgkundige op zak heeft. Heb je het Plus certificaat nog niet, maar wil je dit wel behalen? Dan ben je ook van harte welkom en bieden wij je graag deze mogelijkheid. Daarnaast heb je affiniteit met, en bij voorkeur al enige ervaring in de ouderenzorg. Als persoon ben je zelfstandig, voel je situaties en mensen goed aan, ben je flexibel en empathisch én computervaardig.

Wat wij je bieden
  • Belangrijk werk op een gezellige, warme en dorpse locatie!
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en je uren worden samen met jou bepaald.
  • De functie is ingeschaald in FWG25 en ligt tussen de € 2.339,72 en . € 2.928,86 euro bruto per maand op basis van 36 uur per week, volgens de CAO VVT. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring.
  • We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsmogelijkheden, collectieve verzekeringsvoordelen, FiscFree en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?
Leuk! Reageer dan even op deze vacature en we drinken graag een kop koffie met je!
Heb je nog vragen? Dan kun je even contact opnemen met de teamleider Sandra Vos op T 06 18 30 17 72.

Contact

Sandra Vos
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

Helpende (met medicatie)

Dongen
In overleg
Park Zuiderhout

Helpende (plus) - FLEX!

Teteringen
0 - 28 uur