zoekt een

Bevlogen helpende plus

Over jouw werkplek 
Het Joris Zorg woonzorgcentrum Vestakker bevindt zich in het dorp Middelbeers. Onze energieke zorgteams verlenen hier warme zorg aan 26 cliënten (psychogeriatrisch (PG), somatiek of een combinatie van beide). Vestakker voorziet in een aparte huiskamer voor onze PG-bewoners. We werken binnen Vestakker vanuit de wensen en behoeften van onze individuele cliënt en geven dit zo gewoon als kan én op een kleinschalige wijze vorm. Ook binnen Vestakker werken we met een aparte nachtdienst. 

Dit ga je doen
Heb jij een zorghart voor ouderen? En zin in een nieuwe parttime of fulltime uitdaging als Helpende (Plus)? Werken in een professioneel en gezellig team binnen een kleinschalige, energieke en ambitieuze zorgorganisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wees welkom! Als Helpende (Plus) werk je bij ons woonzorgcentrum in Middelbeers. Samen met je team bied je warme en kwalitatief goede zorg aan bewoners van een van onze afdelingen. Dit kunnen zowel cliënten met somatische klachten zijn als cliënten met dementie of een combinatie van beiden.Je zorgt ervoor dat bewoners prettig wonen, goede zorg krijgen en hun dag op een zinvolle manier doorbrengen. Alles conform hun zorgleefplan. Daar horen persoonlijke zorg, medicatiebeheer, verzorgende handelingen, serveren van maaltijden, begeleiden van bewoners bij activiteiten en werkzaamheden van huishoudelijke aard bij. Ook ondersteun je Verzorgenden IG en Verpleegkundigen indien nodig.Joris Zorg werkt met kleinschalige woonvormen en streeft belevingsgerichte zorg en zoveel mogelijk eigen regie van bewoners na. De wensen en mogelijkheden van de individuele bewoner staan centraal. Jij handelt daarnaar en stimuleert onze bewoners zoveel mogelijk zelfredzaam te zijn. Natuurlijk werk je nauw samen met je teamgenoten en zorg je voor goede afstemming en overdrachten.

Vakvrouw/vakman = fijn!

Je brengt met plezier je kennis en ervaring in om zo leerlingen, stagiaires of vrijwilligers verder te brengen. Je hebt als Helpende (Plus) veelvuldig contact met de bewoners, zijn of haar verwanten en je collega's. Helder en prettig communiceren gaat je dan ook makkelijk af. Jij bént er gewoon voor ze!

Heb jij het in je?
Je hebt een MBO-2 diploma en de module Helpende plus medicatieveiligheid afgerond 
Enige ervaring is een pre maar geen vereiste
Je bent invoelend en oplettend
Je hebt hart voor ouderen
Ben je een herintreder? Geen probleem! We geven je graag een opfriscursus en dan kun je zo weer aan de slag.

Handig om te weten:
Je komt in een gezellig en professioneel team!
Je krijgt meteen een jaarcontract - startdatum in overleg
We overleggen met jou hoeveel uren je graag wilt werken (voorkeur 20 uur)
Je werkt op verschillende dagen, in verschillende diensten (tussen 7.00 en 23.00 uur) (voorkeur korte avond- en ochtenddiensten)
Een bruto salaris van min. € 2.339,72 en max. € 3.013,60 per maand volgens cao VVT FWG 30 bij een 36-urige werkweek (salarisschalen VVT per 1 maart 2024)
In oktober 2024 volgt er een CAO salarisverhoging van 2,5%. 
Je krijgt een vakantietoeslag van 8%
Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%
Arbeidsvoorwaarden conform cao VVT
Je mag hier leren en natuurlijk leren wij ook graag van jou!
Ook herintreders nodigen we uit om te reageren. Met jouw ervaring en onze bijscholing ben je waardevol voor ons team
Ook zij-instromers zijn van harte welkom!

Ben je al om? 
Dat komt goed uit want wij zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar jou! Bel of mail gerust met Margot van het Hof voor meer informatie via margot.van.het.hof@joriszorg.nl of 06-45904235. En direct solliciteren kan ook via onderstaande button. 

Tot snel! 

Contact

Margot van het Hof
Teamleider
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

PoZoB

Praktijkondersteuner huisartsenzorg

Veldhoven
Parttime / Fulltime
GGD Hart voor Brabant

Teamassistent

Tilburg
24 - 28 uur