zoekt een

Helpende plus

Over jouw werkplek
D'n Bolle Akker bestaat uit vijf prachtige woonboerderijen gelegen in het groen in het pittoreske dorp Vessem. In drie van deze boerderijen biedt Joris Zorg psychogeriatrische zorg. In de andere twee boerderijen biedt Lunet Zorg zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Een unieke samenwerking in een unieke omgeving. Wat wil je nog meer?

Dit ga je doen
Heb jij een zorghart voor ouderen? En zin in een nieuwe parttime of fulltime uitdaging als Helpende (Plus)? Klinkt daarbovenop werken op een prachtplek in het groen - en binnen een gezellig en kleinschalig team! - je als muziek in de oren? Dan zijn wij op zoek naar jou. Je bent meer dan welkom op D'n Bolle Akker in Vessem!

Samen met je team bied je warme en kwalitatief goede zorg aan onze bewoners (cliënten met dementie). Je zorgt ervoor dat ze prettig wonen, goede zorg krijgen en hun dag op een zinvolle manier doorbrengen. Alles conform hun zorgleefplan. Daar horen persoonlijke zorg, medicatiebeheer, verzorgende handelingen, serveren van maaltijden, begeleiden van bewoners bij activiteiten en werkzaamheden van huishoudelijke aard bij. Ook ondersteun je Verzorgenden IG en Verpleegkundigen indien nodig.

Joris Zorg werkt met kleinschalige woonvormen en streeft belevingsgerichte zorg en zoveel mogelijk eigen regie van bewoners na. De wensen en mogelijkheden van de individuele bewoner staan centraal. Jij handelt daarnaar en stimuleert onze bewoners zoveel mogelijk zelfredzaam te zijn. Natuurlijk werk je nauw samen met je teamgenoten en zorg je voor goede afstemming en overdrachten.

Vakvrouw/vakman = fijn!

Je brengt met plezier je kennis en ervaring in om zo leerlingen, stagiaires of vrijwilligers verder te brengen. Je hebt als Helpende (Plus) veelvuldig contact met de bewoners, zijn of haar verwanten en je collega's. Helder en prettig communiceren gaat je dan ook makkelijk af. Jij bént er gewoon voor ze!

Heb jij het in je?
Je hebt een MBO-2 diploma en de module Helpende plus medicatieveiligheid afgerond
Enige ervaring is een pre maar geen vereiste
Je bent invoelend en oplettend
Je hebt hart voor ouderen
Ben je een herintreder? Geen probleem! We geven je graag een opfriscursus en dan kun je zo weer aan de slag.

Handig om te weten:
Je komt in een gezellig en professioneel team!
Je krijgt meteen een jaarcontract.
We overleggen met jou hoeveel uren je graag wilt werken.
Je werkt op verschillende dagen, in verschillende diensten (tussen 7.00 en 23.00 uur)
Een bruto salaris van min € 2.339,72 en max. € 3.013,60 per maand volgens cao VVT FWG 30 bij een 36-urige werkweek (salarisschalen VVT per 1 maart 2024).
In oktober 2024 volgt er een CAO salarisverhoging van 2,5%
Je krijgt een vakantietoeslag van 8%
Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%
Arbeidsvoorwaarden conform cao VVT.
Je mag hier leren en natuurlijk leren wij ook graag van jou!
Ook herintreders met bijv. een opleiding tot Verzorgende nodigen we uit om te reageren. Met jouw ervaring en onze bijscholing ben je waardevol voor ons team.
Ook zij-instromers zijn van harte welkom!

Ben je al om? 
Dat komt goed uit want wij zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar jou! Bel of mail daarom gerust met de teamleider van d'n Bolle Akker voor meer informatie via ellen.van.lieshout@joriszorg.nl of 06-57037266. En direct solliciteren kan ook via onderstaande button!

Tot snel!

Contact

Ellen van Lieshout
Teamleider
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Adviseur Crisisbeheersing

Tilburg
Fulltime
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
Sint Annaklooster

Zorghulp Voeding PG locatie Eikenburg

Eindhoven
8 - 20 uur