zoekt een

Vakantiekracht

Ben jij je nog aan het bedenken wat je gaat doen deze vakantie? SOVAK is namelijk opzoek naar vakantietoppers!! Als vakantietopper ga jij helpen bij onze woningen. Door jouw hulp kunnen collega’s zich richten op de begeleiding van de cliënten. En onze cliënten vinden het superleuk om jou te zien. Ze zijn nieuwgierig naar wie je bent en wat je doet op de woning. Een praatje en een glimlach heb je dus zo te pakken.

Locaties: Terheijden, Klundert, Sleeuwijk, Wijk en Aalburg en Etten-Leur  

Uren: In overleg

Wat je gaat doen? We vragen je onder andere te helpen bij het ontbijt, zorgen dat de woning opgeruimd en schoon is, een rondje te wandelen met cliënten of een spelletje met ze te doen. Met jouw aanwezigheid heb je tijdelijk een betekenisvolle rol in het leven van onze cliënt. Wie wordt daar nu niet vrolijk van!

Ik hoor je denken... Wie is SOVAK?

Wij zijn een organisatie die zorg biedt aan cliënten met een verstandelijke beperking. Cliënten wonen bij ons en wij bieden dagbesteding. Dit doen wij met veel plezier voor 700 cliënten. Dit kun je niet alleen daarom zijn er binnen SOVAK 900 collega’s en 400 vrijwilligers. Zij aan zij bieden wij zorg en maken wij het verschil in het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Een verstandelijke beperking kent verschillende varianten maar daar vertellen we je later graag meer over.

Klinkt heel tof, maar voor niks gaat de zon op. Dit kunnen wij jou bieden:

  • Natuurlijk salaris. Bij ons verdien je minimaal € 12,49 euro per uur. Dit kan afhankelijk van leeftijd oplopen;
  • Volg jij een zorg gerelateerde opleiding? Dan bieden wij jou niet alleen praktijkervaring voor je opleiding, maar gaan wij graag in gesprek voor mogelijkheden eventueel na de vakantie. Hallo potentiële nieuwe bijbaan!;
  • Een overeenkomst voor maximaal 6 weken. Zo zijn wij geholpen en houd jij tijd vrij om uit te rusten van al die examens en huiswerk van het afgelopen jaar. Ben je bezig aan een zorg gerelateerde opleiding? Dan bieden we je een regulier contract aan;
  • Je uren en werkdagen kun je flexibel inplannen. Dus eerst nog even naar de sportschool voor het werk. Geen probleem!;
  • Wist je dat SOVAK ook leer-werk trajecten heeft? Wie weet wat zo’n vakantiebaan je oplevert!

Zie ik daar een glimlach achter het scherm? Hou dat vast want we vragen ook natuurlijk iets van jou:

  • Je bent minimaal 17 jaar of ouder;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je kan goed werken in een team, maar ook zelfstandig kun jij goed aan de slag;
  • Een opleiding of ervaring is de zorg is een pré maar geen vereiste.

Zie ik daar puzzelstukjes in elkaar vallen? Ja ja, ik zie het! We hebben een match! Ben jij het hiermee eens klik dan snel op de sollicitatiebutton hieronder. We zullen telefonisch contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij snappen dat jij heel druk bent met het afsluiten van je schooljaar. Mochten wij je niet kunnen bereiken zullen we je een Whatsappje sturen.

Heb je nog vragen? Dan zijn wij te bereiken via 06-28490252 of werken@sovak.nl. Je krijgt dan Martijn of Danique aan de lijn. Whatsappen mag natuurlijk ook!  Na het lezen geen interesse, maar hebben wij wel je nieuwgierigheid aangewakkerd? Volg ons dan op onze Socials! Facebook en Instagram.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Danique Vrolijk
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

BBL Verzorgende IG Verpleeghuiszorg/ZorgThuis

Dongen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur