zoekt een

Managementassistent Clustermanagement

Voor het secretariaat zijn wij op zoek naar een vlotte en proactieve collega!
Samen met twee collega’s ondersteun jij de managers bedrijfsvoering bij alle denkbare taken, zoals:
  • Het verzorgen van complex agendabeheer. Daarbij weet je goed prioriteiten te stellen.
  • Zelfstandig prioriteren en afhandelen van mail en correspondentie op allerlei gebied.
  • Het ondersteunen van de managers bedrijfsvoering op administratieve overkoepelende taken.
  • Je organiseert en coördineert vergaderingen, commissies en werkgroepen. Daarbij zorg je voor planning, voorbereiding, vastlegging en opvolging van actiepunten.
  • Het incidenteel organiseren van bijeenkomsten en evenementen.

Wat breng je mee?
  • Een afgeronde secretariële opleiding op minimaal MBO+ niveau.
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke management ondersteunende rol, binnen een complexe en grote organisatie.
  • Je bent communicatief sterk en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt uitgebreide kennis van Outlook, Word, Excel en PowerPoint.
  • Je werkt op afgesproken dagen en tijden, dit is uiteraard in overleg met je collega’s. Je kan in ieder geval op maandag aanwezig zijn.

Daarnaast heb je een enorme dosis enthousiasme en een groot gevoel voor zorgvuldigheid. Je bent prettig in de omgang en als de werkdruk toeneemt weet jij in alle hectiek de rust te bewaren. Je bent proactief en flexibel, sterk in prioritering en opvolging van actiepunten. Je bent van nature een organisatietalent en je enthousiasme en drive zijn aanstekelijk voor je omgeving.

Wat bieden wij je?
Een organisatie waar de lijnen kort zijn en waar we samen gedeelde ambities nastreven. Trots op ons Anna en altijd in beweging. Een plek waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het betreft een functie voor 24-28 uur per week.

Salariëring vindt plaats conform de cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in salarisschaal FWG 40 (min. € 2.391,- max. € 3.484,- bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Voor informatie betreffende deze functie kun je contact opnemen met het secretariaat clustermanagement, 040-286 4851, of Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoonnummer 06-11652357.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton.

De eerste gesprekken worden in goed overleg met jou gepland.
Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Catharina Ziekenhuis

Administratief medewerker HR - parttime

Eindhoven
28 - 32 uur
GGD Brabant Zuidoost

Receptiemedewerker GGD

Eindhoven
Parttime
Sterk Huis

Registratiemedewerker Klantenbureau

Goirle
In overleg