zoekt een

Ergotherapeut (24-32 uur) Breda

Ergotherapeut bij De MARQ

Ben jij die activerende ergotherapeut die méér mogelijk maakt voor onze revalidanten?

Voor onze locatie in Breda zijn wij per direct op zoek naar een Ergotherapeut (24-32 uur) die samen met ons laat zien dat De MARQ ook écht meer mogelijk maakt voor onze revalidanten en hun naasten. Een gedreven collega die oplossingsgericht denkt en nauw wil samenwerken met de andere disciplines die om onze revalidanten heen staan. Herken jij je in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De MARQ is dé specialist in geriatrische revalidatie en herstel en is hierin uniek in Nederland met locaties in Breda, Zevenbergen en Etten-Leur. Onze coöperatie is opgericht in het najaar van 2017. Onze slogan ‘De MARQ Maakt Meer Mogelijk’ is een belofte aan revalidanten én hun naasten om alles te doen wat in ons vermogen ligt om individuele revalidatiedoelen binnen een therapeutisch klimaat te bereiken. Dit doen we met een frisse blik, vol enthousiasme en met kennis van zaken. Door continu oog te hebben voor persoonlijke wensen en behoeften. Door steeds te leren, te vernieuwen, goed samen te werken en te focussen op kansen en mogelijkheden.

De kernwaarden van De MARQ ‘Samen, Alert, Inventief en Betrokken’ zijn daarbij leidend voor al onze, circa 250, collega's. De ambities van De MARQ in combinatie met haar in- en externe omgeving brengen een uitdagende en inspirerende dynamiek en werkomgeving met zich mee.

Werken bij De MARQ betekent werken in een unieke organisatie die volop in beweging is. In een professionele en inspirerende omgeving waar vakmanschap, balans tussen menselijk en zakelijk, en laagdrempelige communicatie met en tussen alle collega’s hoog in het vaandel staan.

Wat ga je doen?

Je komt als ergotherapeut te werken op onze locatie in Breda of Etten-Leur. De doelgroep waar je mee werkt zijn revalidanten met problematiek op het gebied van CVA (NAH), orthopedie, amputatie of een combinatie van bovenstaande diagnoses.

Samen met je cliënten werk je aan herstel door middel van neurorevalidatie, valpreventie, transfertraining en cognitieve screening. Dit doe je door individuele therapie en groepsbehandeling. Van opname tot aan terugkeer naar huis werk je samen aan het herstel. Om dit zo succesvol mogelijk te laten zijn, kijk je regelmatig mee in de thuissituatie.

Je werkt zelfstandig op verwijzing van een specialist ouderengeneeskunde of medisch specialist. Daarbij:

 • Voer je ergotherapeutisch onderzoek uit;
 • Behandel en adviseer je de revalidanten;
 • Bied je hulpmiddelen aan en bedenk je aanpassingen om het functioneren van revalidanten te verbeteren;
 • Werk je nauw samen met de andere disciplines zoals de specialisten ouderengeneeskunde, psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten en activiteitentherapeuten.
   

Wie ben jij?

Je bent een kei in het continu observeren, luisteren en activeren. Jij bent respectvol en onbevooroordeeld. Plannen en het bewaren van overzicht gaan je goed af. Je kunt prioriteiten stellen binnen je eigen werkzaamheden. Ook ben je geduldig en denk je in oplossingen.

Kan jij je hierin vinden? Solliciteer dan direct!

Wat breng je mee?

 • Je bent een gediplomeerde Ergotherapeut, hebt een bewijs van bevoegdheid en je bent ingeschreven in het Kwaliteitsregister paramedici;
 • Je hebt een rijbewijs en hebt de beschikking over een auto.

Ervaring als ergotherapeut in de geriatrische revalidatiezorg is een pré.

Wat mag je verwachten?

 • Een brutosalaris tussen € 3.256,53 en € 4.906,49 (FWG schaal 55) o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meeneemt;
 • Een contract van een jaar met uitzicht op een vast contract;
 • Ruim 29 vakantiedagen o.b.v. een werkweek van 36 uur;
 • Een meerkeuzesysteem, waarbij je bijvoorbeeld overuren of de eindejaarsuitkering kunt uitruilen voor extra verlofdagen, een fitness-abonnement en meer.

En natuurlijk werken in een unieke organisatie die volop aan het groeien en ontwikkelen is. Waar wij allemaal de balans tussen werk en privé erg belangrijk vinden.

Solliciteer direct!

Wil je de uitdaging aangaan om samen met ons verder te bouwen aan De MARQ? Dan leren wij je graag kennen. Reageer direct via HRM@DeMARQ.nl, solliciteer via onderstaande knop of neem contact op met Ronald Klaver, Manager GRZ, via 06-51145623.

Wij zien je cv en motivatie graag tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door recruiters of uitzendbureaus wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Ronald Klaver
Teammanager GRZ
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Vivent

Bewegingsagoog

Rosmalen
12 - 16 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Longfunctie analist

's-Hertogenbosch
24 - 36 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

Systeemtherapeut / De La Salle - Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur