zoekt een

HBO-verpleegkundige

Ben jij een startende of juist ervaren HBO-verpleegkundige, ambitieus en energiek?

Dan is dit iets voor jou!
Bij de Clossenborch in Hilvarenbeek wordt zorg verleend aan verschillende doelgroepen, zowel psychogeriatrisch als somatiek, verspreid over verschillende afdelingen. Tevens wordt er zorg geboden op het gebied van extramurale zorg.

Je verplaatsen in iemands behoeften en wensen staat iedere dag centraal. Door de mens achter de problematiek te blijven zien, onderneem jij als HBO-verpleegkundige al het mogelijke voor het optimale welzijn en welbevinden van onze bewoners. Niet één dag is hetzelfde en behandelmethoden veranderen. Samen met collega’s, familie en vrijwilligers weet je een veilige omgeving te creëren, waarbij de dagelijkse bezigheden zoveel mogelijk samen met de bewoners wordt vormgegeven. Jouw kennis en ervaring breng je hier in de praktijk. In deze functie krijg je uitdaging, verantwoordelijkheid en vrijheid om de zorg, samen met de teams, te organiseren. Vanaf het moment van indiceren voer je de regie, coördineer je het hele zorgproces.

De HBO-verpleegkundige geeft een extra impuls aan de kwaliteit van de intramurale zorg: zorg in de directe zorgverlening aan het bed, maar ook op teamniveau en organisatieniveau. De HBO-verpleegkundige levert een bijdrage in kwaliteitsverbetering en innovatie.

Jouw werkdag
Jouw werkdag als HBO-verpleegkundige bij locatie Clossenborch omvat het bieden van zorg, sturing en begeleiding aan bewoners met (hoog)complexe aandoeningen. Je taken omvatten onder andere het organiseren van de zorg, uitvoeren van ADL-zorg en stimuleren van de autonomie van bewoners. Je werkt nauw samen met je collega's in een teamgerichte omgeving en vervult een coachende rol. Daarnaast deel je graag je kennis en kunde, ook met stagiaires en leerlingen. Met je bevoegdheid en bekwaamheid voer je verpleegtechnische handelingen uit en ondersteun je de visie van locatie Clossenborch. Jouw dag is gevuld met het bieden van hoogwaardige zorg en het bijdragen aan het welzijn van onze bewoners, met een focus op hun individuele behoeften en autonomie.

Over jou
 • Je bent in het bezit van het diploma HBO-Verpleegkunde.
 • Je bent BIG geregistreerd.
 • Uren zijn in overleg.
 • Je kunt klinisch redeneren.
 • Je neemt initiatief.
 • Je bent proactief en anticipeert.
 • Je kijkt met een overstijgende blik naar de zorg op micro- en mesoniveau.
 • Je draagt wezenlijk bij aan kwaliteit zorgverlening en ontwikkeling van de teams.
 • Je kunt indiceren voor extramurale zorg.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
 • Een fijne werksfeer
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 3.013,60 - max. € 4.370,94, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Jeanne Sleddens of Hanneke Slegtenhorst telnr. 088-117 37 00.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Neos

Verpleegkundige bijzondere doelgroepen

Eindhoven
28 - 32 uur
Archipel Thuis BV

Verpleegkundige Geldrop

Geldrop
In overleg