HR Adviseur

HR Adviseur 28 - 36 uur

Wat ga je doen
In deze veelzijdige en zelfstandige functie adviseer je, samen met twee andere HR Adviseurs, de leidinggevenden over HR gerelateerde vraagstukken. De operationele vragen worden behandeld door onze collega’s van de HR servicedesk. Als HR Adviseur pak jij de meer tactisch en strategische onderwerpen op.

De HR adviseur speelt een sleutelrol bij het ondersteunen van leidinggevende om HR beleid en procedures te begrijpen en uit te dragen. Je signaleert knelpunten en problemen en onderneemt actie of doet een verbetervoorstel. Jij bent de bemiddelaar in situaties met meerdere of tegengestelde belangen.

Daarnaast zorg je voor het bewaken, implementeren en verder uitrollen van het beleid. Je bewaakt de afgesproken kaders en regels m.b.t. het HR beleid en wet en regelgeving. Je participeer tevens in diverse HR projecten.

Waar ga je werken
Je gaat werken binnen de afdeling HR & Academie. Het HR team bestaat uit circa 30 collega’s. Samen werken we hard maar zorgen we ook voor gezellige momenten met elkaar, dat vinden wij belangrijk. We gaan uit van de talenten en mogelijkheden van medewerkers. In de zorg werken we met een herstelgerichte visie die we ook vertalen naar de manier waarop we met onze collega’s omgaan. Relevant daarbij zijn onze kernwaarden; Groei, Vertrouwen, Samen en Respect.

Wat vragen wij van jou
Je bent een hartelijke en energieke persoonlijkheid die van nature graag samenwerkt en zaken voor elkaar krijgt. Je weet jezelf te positioneren. Je steekt graag de handen uit de mouwen, neemt initiatief en zorgt voor draagvlak. Je beschikt over overtuigingskracht in zowel je mondelinge als schriftelijke communicatie. Je bent een krachtige gesprekspartner die benaderbaar is. Je begrijpt dat je soms weerstand tegen zult komen en weet vanuit ervaring hoe je hiermee om moet gaan. Voor deze functie vragen wij een afgeronde relevante opleiding en een aantal jaar ervaring in een soortgelijke of aansluitende rol.

Wat bieden wij jou
Een inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor initiatieven en ontwikkeling. Naast een jaarlijks teamuitje sluiten wij ieder kwartaal af met een gezellige borrel.
 • Een salaris conform de cao GGZ (FWG 55) tussen € 3.076,- en € 4.785,- bpm op basis van 36-urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van relevante werkervaring.
 • In augustus 2024 ontvang je eenmalig 1% van het jaarsalaris en op 1 december vindt er een cao-salarisverhoging plaats van 4%.
 • Een pensioenregeling bij PFZW waarbij de werkgever 50% inlegt.
 • 166 vakantie-uren en een (LFB) levensfasebudget van 35 uur o.b.v. een fulltime dienstverband.
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je zelf je arbeidsvoorwaarden aan kunt passen naar jouw situatie en wensen. Ruil b.v. uit tegen een abonnement op de sportschool, lidmaatschap of een fiets.
 • Balansbudget van € 500 bruto o.b.v. een fulltime dienstverband (kies zelf voor uitbetaling, inzet voor een opleiding of verlof).
 • Reiskostenvergoeding, zelfs als je dichtbij woont of lekker met de fiets naar het werk komt
 • Ontwikkelmogelijkheden, pak een studie op of groei door binnen GGZWNB. We helpen je verder met jouw ambities.
 • Onbeperkt toegang tot online trainingen in jouw persoonlijke account van GoodHabitz
 • Uitzicht op een vast dienstverband.

Enthousiast? Solliciteer dan direct.
Ben je direct enthousiast en ervan overtuigd dat je bij ons wilt werken?
Aarzel dan niet en reageer direct via de sollicitatie button.

Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Contactpersoon: Sally Christiaens

Telefoonnummer: 06-51831069

E-mail: s.christiaens@ggzwnb.nl

Contact

Sally Christiaens
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Anna Zorggroep

HR adviseur

Geldrop
28 - 32 uur
Archipel Thuis BV

HR-adviseur Archipel Rinette (32-36 uur)

Eindhoven
32 - 36 uur