zoekt een

Verpleegkundige

Je ideeën over anders werken in de zorg realiseren en zorgen dat revalidanten langer zelfstandig blijven en snel weer fijn naar huis kunnen? Het kan wél als verpleegkundige bij Mijzo!

Mijzo is, als aanjager in de transformatie van de zorg, volop in beweging. Dat is nodig, want invulling geven aan de maatschappelijke opgave vraagt om veel veranderingen. De zorg moet anders en daar maak jij je bij Mijzo hard voor. Je houdt je continu bezig met het verbeteren van de zorg. Zo maak jij goede zorg beter uitvoerbaar en toekomstbestendig. Zet jij, samen met ons, de volgende stap richting een duurzame (ouderen)zorg?

Beweeg mee met Mijzo
Jij zet altijd net dat stapje extra om de terugkeer naar huis van de revalidant te bevorderen. Iedere revalidant heeft zijn eigen revalidatieplan met doelen. Je bent op de hoogte van de doelen en werkt samen met de revalidant naar een zo groot mogelijke zelfredzaamheid. Gedurende de dag heb je interdisciplinair overleg. Je hebt contact met de andere disciplines hoe het gaat met de revalidant en hoe er nieuwe stappen gemaakt kunnen worden in de revalidatie.

Jij hebt het overzicht over de afdeling waarbij je de afspraken van de revalidant weet. Je bent op de hoogte van behandelafspraken. Denk hierbij aan therapiemomenten, uitvoeren van handelingen en dagschema’s.

Je neemt de zorg niet over, dat geeft jou geen voldoening. De regie laat je bij de revalidant zelf. Hierbij ga je uit van positieve gezondheid en richt je je op het vergroten van de zelfredzaamheid van participatie van het netwerk rondom de revalidant. Het gebruik van zorgtechnologieën en andere innovaties ga je hierbij niet uit de weg. Je geeft voorlichting, draagt kennis over en neemt actief deel aan diverse projecten en werkgroepen, zoals implementatie van zorginnovaties. Jij denkt in mogelijkheden. Zo geef jij revalidanten een toekomst waarin ze zo lang mogelijk aan het roer staan van hun eigen leven. Daar krijg jij energie van!

Je hebt een belangrijk aandeel in het inrichten van zorg in de toekomst en visie op toekomstbestendige zorg. Je bent je bewust van de maatschappelijke opgave die voor ons ligt en bent in staat dit over te brengen naar het team, cliënten en hun naasten. Je volgt ontwikkelingen op de voet, kent de maatschappelijke uitdagingen en bent constant op zoek naar manieren om de zorgverlening te verbeteren. Je bent een echte kartrekker en doet gerichte verander- en verbetervoorstellen. Door je ontdekkingen te delen en anderen te enthousiasmeren, zorg je dat optimale zorg in de toekomst haalbaar blijft. Met oog voor de mens achter de cliënt, zonder jezelf uit het oog te verliezen. Het kan wél.

Waar ga je werken?
Eikendonk is een grotere zorglocatie met verschillende disciplines onder een dak, in Waalwijk. Naast de revalidatieafdeling waar jij terecht komt, zijn er ook afdelingen voor cliënten met (een vorm van) dementie of somatische klachten.

Wie ben jij?
Het is wel duidelijk dat je in deze afwisselende en uitdagende functie veel in beweging brengt. Van het leven van revalidanten en de transformatie van de zorg tot je eigen ontwikkeling en die van je collega’s. Jij draagt hieraan bij doordat je initiatief neemt om verbeteringen door te voeren. Jij hebt het talent dat mensen aan elkaar verbindt om zo het ultieme resultaat te behalen. Je toont lef, inspireert, stimuleert en bent betrokken. Verder ben je voor deze functie:
 • In het bezit van een (bijna) afgeronde opleiding tot verpleegkundige niveau 4
 • BIG-geregistreerd
 • Vertrouwd met de doelgroep en een echte doorzetter
 • Het visitekaartje van Eikendonk en Mijzo
 • Een sterke verbinder en niet bang om kritisch te zijn
 • In het bezit van goede verbale en non-verbale uitdrukkingsvaardigheden
 • Digitaal vaardig en betrouwbaar met vertrouwelijke (cliënt)informatie
 • Bovenal een fijne collega en een kartrekker

Wat bieden wij jou?
 • Direct een vast contract met een passend urenaanbod en rooster, passend bij jouw persoonlijke situatie
 • Salarisinschaling en ORT conform cao VVT. Deze functie is ingedeeld in functiegroep FWG 45 (max. € 3.848,27 bruto per maand, o.b.v. 36 uur). Inschaling is afhankelijk van ervaring
 • Gedegen inwerkperiode en professionele begeleiding
 • Fijne collega’s, een hecht team en een prettige werksfeer
 • Een vooruitstrevende organisatie waar jij aan mee kunt bouwen, met aandacht voor mensen, voor het werk en voor elkaar
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Vakantiegeld van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Toegang tot de BijMijzo-app: maak op een leuke manier kennis met de organisatie
 • Een warm welkom bij de Mijzo Intro Show: een spetterende introductie in het theater van Mijzo
 • Leuke extra’s zoals personeelskorting op bekende merken, een vergoeding van 10 euro per maand op een willekeurig sportabonnement, gratis Keep Fit trainingen op diverse locaties van Mijzo en gratis gebruikmaken van massagestoelen
 • En nog meer: voordelige aanschaf van een fiets, laptop of tablet, fiscale ruimte reiskosten woon-/werkverkeer en collectieve (zorg)verzekeringen

Iets voor jou?
Top! Reageer dan snel en simpel via de solliciteer-knop! Is dit toch niet jouw baan, maar ken je iemand die er wel helemaal bij past? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt!

Meer over Mijzo
Mijzo wil ouderen zo lang mogelijk op eigen wijze vorm en invulling laten geven aan hun leven thuis. Zodra dat niet meer lukt, zijn wij er om hen te ondersteunen en te begeleiden. Samen met de cliënt, naasten en het netwerk kijken we naar wat wél kan. Eventueel maken we hierbij gebruik van hulpmiddelen. Dit doen we met een open blik en vanuit de visie op positieve gezondheid. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen.

Kijk voor meer Mijzo op www.mijzo.nl, www.werkenbijmijzo.nl of bekijk onze socials.

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de procedure.
Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Contact

Marieke Mutsaers
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Flexpool medewerker

Vught
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verpleegkundige niveau 4

Raamsdonksveer
In overleg